Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Πάτρα: Κρύβονται πίσω από τους θάμνους και πετούν πέτρες στους οδηγούς!

"Κλεφτοπόλεμος" κατά μήκος της Ακτής Δυμαίων από αγνώστους, σύμφωνα με αναφορές Πατρινών

Προχωράς κανονικά με το αμάξι σου ως που ξαφνικά σου έρχεται μία πέτρα.

Σοκάρεσαι. Σταματάς να δεις τι τρέχει και με το που βγαίνεις έξω από το αυτοκίνητο, δέχεσαι επίθεση από ομάδα ανθρώπων οι οποίοι σε κλέβουν και σε ληστεύουν. Το σκηνικό αυτό δεν συμβαίνει ούτε στο Μπρόνξ, ούτε στο Σικάγο. Συμβαίνει, σύμφωνα με αναφορές αρκετών Πατρινών στον δρόμο της Ακτής Δυμαίων.
Συγκεκριμένα αρκετοί Πατρινοί έχουν δεχτεί πέτρες ή διάφορα αντικείμενα από αγνώστους που κρύβονται πίσω από τους θάμνους, σε σημεία που είναι κοντά στα φανάρια που έχει ο δρόμος. Οι άγνωστοι οι οποίοι σύμφωνα με τα θύματα εικάζεται ότι είναι αλλοδαποί στήνουν καρτέρι κατά ομάδες σε όλο το μήκος της Ακτής Δυμαίων και αν βρουν την ευκαιρία κλέβουν.
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται από τους άγνωστους δράστες εδώ και αρκετό καιρό. Οι δράστες μάλιστα ξαναχτύπησαν πριν από μερικές μέρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μάρτυρες που κατά καιρούς έχουν υπάρξει θύματα τέτοιων περιστατικών στο συγκριμένο δρόμο, όταν ειδοποίησαν την αστυνομία δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση.
Το πιο επικίνδυνο βέβαια από όλα είναι όταν τα αντικείμενα που εκσφενδονίζουν οι ομάδες αγνώστων έχουν στα στόχο οδηγούς δικύκλων οι οποίοι εύκολα μπορούν να χάσουν τον έλεγχο της μηχανής τους και από υποψήφια θύματα ληστείας να γίνουν θύματα τροχαίου…

patraevents.gr