Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Δυτική Ελλάδα: Πετούσε τα χρυσαφικά που είχε κλέψει από το...περιπολικό! Τα μάζευαν από το δρόμο οι αστυνομικοί

Δυτική Ελλάδα: Πετούσε τα χρυσαφικά που είχε κλέψει από το...περιπολικό! Τα μάζευαν από το δρόμο οι αστυνομικοί Απίστευτο συμβάν με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα Ρομά

Απίστευτο συμβάν !

Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί στην περιοχή της Ψανής Ναυπάκτου, όταν είδαν να περνάει μπροστά τους ένα περιπολικό και από μέσα να πετιούνται στον δρόμο… κοσμήματα και χρήματα! Αν δεν το ακολουθούσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., θα είχε γίνει κυριολεκτικά… χαμός!
Τι είχε συμβεί; Το περιπολικό μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου μια τσιγγάνα που δεν είχε μαζί της ταυτότητα, για να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων της. Όμως, εκείνη είχε διαρρήξει νωρίτερα ένα σπίτι στην περιοχή και προσπαθούσε να ξεφορτωθεί τη λεία της για να μην συλληφθεί! Οι μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. μάζεψαν από τον δρόμο 2.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ.
Σε βάρος της τσιγγάνας από την Αμαλιάδα διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές της Αττικής κι έτσι συνελήφθη και κρατείται για να διερευνηθεί η συμμετοχή της και σε άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν άνδρα συνεργό της που διέφυγε με αυτοκίνητο. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στα θύματα της διάρρηξης.
TheBest