Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΦΙΛΜΠΑ: Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το Patras Motor Showππ

ΦΙΛΜΠΑ: Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το Patras Motor Show
Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (PMS).
Ο γνωστός πλέον χώρος στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου θα φιλοξενήσει και φέτος την διοργάνωση, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 19 με 21 Ιουνίου.
Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, ο ΟΛΠΑ, το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πατρών και με την στήριξη του Λιμεναρχείου Πατρών.
Με οδηγό την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων η ΦΙΛΜΠΑ είναι έτοιμη να επιτύχει και πάλι, αναβαθμίζοντας ποιοτικά την εκδήλωση, προς όφελος και της πόλης και των εκθετών, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες και εκθέτες από όλη την Ελλάδα. Η επισκεψιμότητα τα προηγούμενα χρόνια ήταν εντυπωσιακή με 15.000 επισκέπτες καθημερινά!
Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής μηχανοκίνητου οχήματος με ιδιαίτερη έμφαση στα οργανωμένα clubs αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις αντίκες, τις φόρμουλες, τις ιδιοκατασκευές, τα ιστορικά οχήματα, εκθέματα αντιπροσωπειών, αλλά και λοιπές επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 36 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών από αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις, όπως διαγωνισμός γνώσεων με την ονομασία «Questions & Motors», όπου ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κερδίζοντας πολλά δώρα.
* Χορηγός επικοινωνίας του P.M.S. είναι η «Π», ενώ βασικοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εξής επιχειρήσεις:
- Ομιλος Αντιπροσωπειών Λαζανάς Ford-Volvo-Suzuki
- Alfa Hellas Security
- Café Molos
- 3Α Αράπης Super Markets,
- Ionian Channel.
* Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Μάρκο Καπετανάκη, γραμματέα της εκδήλωσης, στο τηλέφωνο 6906.611682.
pelop.gr