Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Δήμητρα Μαργέτη:Η πρώην σατανίστρια μιλά για την σημερινή της «κόλαση» - «Ζω με δυο παιδιά με 300 ευρώ»

Δήμητρα Μαργέτη:Η πρώην σατανίστρια μιλά για την σημερινή της «κόλαση» - «Ζω με δυο παιδιά με 300 ευρώ» Πρόσφατα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον εν διαστάσει συζύγου της

Πρόσφατα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον εν διαστάσει συζύγου της

Η υπόθεση των Κατσούλα, Δημητροκάλη και Μαργέτη, 22 χρόνια πριν είχε σοκάρει το Πανελλήνιο. Σήμερα, στα 38 της χρόνια, η πρώην σατανίστρια της Παλλήνης, η οποία έχει αποφυλακιστεί από το 2005, έχει αλλάξει ζωή.
Παντρεύτηκε, έφερε στον κόσμο δυο παιδιά, όμως πια ζει τη δική της «κόλαση». Τον τελευταία ενάμιση χρόνο, δεν μπορεί να επιβιώσει, καθώς ο σύζυγός της, υπερεργολάβος οικοδομών, δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Η ίδια, που πρόσφατα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον εν διαστάσει συζύγου της, δήλωσε στην Espresso: «Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως».
Εκείνη εργάζεται ως κομμώτρια περιστασιακά, ενώ εκείνος, όπως τονίζει: «Βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».
Ο ίδιος από την πλευρά του υποστηρίζει: «Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».
Ο αδερφός του πάντως, κατηγόρησε τη Δήμητρα Μαργέτη: «Άμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτά;».
TheBest