Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Street basketball στην Πάτρα: Η άγρια ομορφιά του μπάσκετ, στον Μόλο!

Street basketball στην Πάτρα: Η άγρια ομορφιά του μπάσκετ, στον Μόλο!
Μεγάλο ενδιαφέρον για το τουρνουά μπάσκετ "3x3" που θα γίνει το τριήμερο 12 με 14 Ιουνίου
Μεγάλο το ενδιαφέρον για το τριήμερο τουρνουά μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, από την Παρασκευή στις 12 Ιουνίου έως την Κυριακή στις 14 του μήνα, στον Μόλο της Αγίου Νικολάου.
Street basketball στην Πάτρα: Η άγρια ομορφιά του μπάσκετ, στον Μόλο!
Τρεις μέρες γεμάτες από μπάσκετ με την νεολαία της Πάτρας να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση και να ετοιμάζεται για την μεγάλη αυτή γιορτή σε ένα καθαρό street basketball, εκεί που «βασιλεύει» η άγρια και συναρπαστική ομορφιά αυτού του αθλήματος. Τρίποντα, καρφώματα, τάπες και όλα τα σχετικά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Πατρινοί από παιδιά που λατρεύουν το μπάσκετ και θέλουν να διακριθούν στο τουρνουά αυτό.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία της υποβολής συμμετοχής, δεκάδες Πατρινοί έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους. Οι αγώνες θα γίνονται ακόμα και το βράδυ σε ειδικό πτυσσόμενο γήπεδο μπάσκετ κανονικών προδιαγραφών, με ειδικό δάπεδο taraflex, προβολείς και matrix, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για 1η φορά στην πόλη.
Το τουρνουά διοργανώνει από κοινού ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ- Η και φυσικά με τον ΑΣΠ Προμηθέα που προσφέρει το παραπάνω γήπεδο. Nα σημειωθεί ότι στην όλη εκδήλωση περιλαμβάνονται διαγωνισμός καρφωμάτων, ελεύθερων βολών, τριπόντων και βραβεύσεις.

Οι δύο ομάδες του All Star Game

Στο μεταξύ η οργανωτική Επιτροπή του 3ου All Star Game της ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε τις συνθέσεις των δυο ομάδων τιυ αγώνα, όπως αυτές προέκυψαν από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. Αναλυτικά:

ΑΝΑΤΟΛΗ: Κ. Βασιλειάδης (Παναχαϊκή), Β. Μάλλης (Ακράτα), Σπ. Διζές (ΕΑΠ), Χρ. Χρυσανθόπουλος (Ηφαιστος/Αχιλλέας), Ν. Δημόπουλος (Ολυμπιάδα), Ι. Βαρδίκος (Αραχωβίτικα/Ακταίο), Γ. Καραγιάννης (Παναχαϊκή), Θ. Μενούνος (Αγυιά), Σ. Γεωργιάδης (Ακράτα), Χρ. Σταυρουλάκης (Αραχωβίτικα/Ακταίο),Μ. Ζαφειρόπουλος (Ολυμπιάδα), Λ. Μητσιμπόνας (ΕΑΠ), Δ. Κυριλής (Προμηθέας 2014), Ν. Πέττας (Προμηθέας)

Προπονητές: Θανάσης Λιόνας, Γιώργος Σταθάτος. Εφορος: Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
ΔΥΣΗ: Ν. Πετούσης (Σφήκα), Μ. Χαντζής (Κεφαλλονιά), Β. Κορακιανίτης (Αχαγιά ΄82), Π. Ζωγόπουλος (Ολυμπιονίκης), Β. Κιούφης (Πανηλειακός), Κ. Χρυσανθακόπουλος (Α.Ο. Δύμης ΄07), Δ. Παναγόπουλος (Γλαύκος), Δ. Λιούρδης (Γλαύκος), Β. Σαμαράς (Σφήκα), Δ. Αναγνωστόπουλος (Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ), Απ. Παπανικολόπουλος (Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ), Φ. Ροκανάς (Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ), Γ. Μανέκας (Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ), Ν. Δίπλαρτος (Εσπερος ΑΟΠΑ)

Προπονητές: Νίκος Βετούλας, Βασίλης Καπερώνης. Εφορος: Σταύρος Κουρής.
patrasevents