Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αυνανιζόταν… μπροστά σε λουόμενες! Επεισόδιο με επιδειξία σε παραλία της Αχαϊας - Τον απείλησαν με λιντσάρισμα!

tumblr_nedi3t0hGW1siq3jro1_250
Γλίτωσε το λιντσάρισμα… στο παρά πέντε νεαρός επιδειξίας στην Πούντα! Αρκετοί Πατρινοί είχαν μεταβεί το Σαββατοκύριακο για το μπάνιο τους στην συγκεκριμένη παραλία και ήρθαν αντιμέτωποι… με τον ανώμαλο άνδρα!«Γύρω στα 35 ήταν» μας δήλωσε λουόμενη που βίωσε την αηδιαστική αυτή εμπειρία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία!Ο 35χρονος άνδρας κυκλοφορούσε με μαγιό και ξαφνικά στάθηκε πίσω από παρέα γυναικών που έκαναν ηλιοθεραπεία, κατέβασε το μαγιό του και άρχισε να αυνανίζεται βλέποντας τις γυναίκες με τα μαγιό!Οι λουόμενες αρχικά δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό, όμως μία εξ αυτών (η οποία μένει στην Πάτρα) γύρισε το κεφάλι της και τον είδε! Έβαλε τις φωνές, σηκώθηκαν λουόμενοι από την παραλία και ο 35χρονος… τα μάζεψε και απομακρύνθηκε! Κάποιοι θέλησαν να τον κυνηγήσουν όμως ήταν αργά! Πρόλαβε και απομακρύνθηκε! «Ήταν τέτοιο το άχτι μας που πραγματικά αν τον πιάναμε θα τον λιντσάραμε» μας δήλωσε η Πατρινή.

Αυξάνονται τα κρούσματα!

Τα κρούσματα επιδειξιών έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Προ ημερών άγνωστος είχε δράσει επί της οδού Γερμανού στην Άνω Πόλη. Δεν δίσταζε να κατεβάζει το παντελόνι του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε διερχόμενες γυναίκες. Ωστόσο η αστυνομία δεν κατάφερε να τον συλλάβει! Φόβος και τρόμος είχε γίνει και ο επιδειξίας με την κουκούλα, που έκανε αισθητή την παρουσία του στο δημοτικό πάρκινγκ Γιώργος Καλεντζώτης στην οδό Παπαφλέσσα σκορπίζοντας τον πανικό σε περαστικούς ή σε γυναίκες που άφηναν εκεί το αυτοκίνητό τους και επέστρεφαν το βράδυ μετά τη δουλειά για να το πάρουν. Πρόκειται για άτομο που γύρω στα 30 με 35 και στήνει «καρτέρι» κυρίως προς την πλευρά του παρκινγκ που «βλέπει» προς το κλειστό κολυμβητήριο. Επιδειξίας είχε εμφανιστεί προ ημερών και στην πλατεία Γεωργίου.Όπως κατήγγειλαν άντρες και γυναίκες, έκανε την εμφάνιση του στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας, προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα κάποιοι να ζητήσουν την παρέμβαση της αστυνομίας. Τέλος, την περασμένη Δευτέρα εμφανίστηκε επιδειξίας πάνω σε σκούτερ στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων! Μάλιστα τον κυνήγησαν και κάτοικοι της περιοχής.
Dete
Πάρτε 10€ δώρο για αγορές σε παπούτσια,ρούχα και τσάντες με μια σύντομη και δωρεάν εγγραφή εδώ.Ισχύει για όλους χωρίς κληρώσεις