Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πάτρα: Τις έπεισε να...πάνε μαζί του δίνοντάς τους 5 ευρώ! Αποτροπιασμός για τον 77χρονο που ασέλγησε μέσα στο αυτοκίνητο του σε δυο ανήλικες

Πάτρα: Τις έπεισε να...πάνε μαζί του δίνοντάς τους 5 ευρώ! Αποτροπιασμός για τον 77χρονο που ασέλγησε μέσα στο αυτοκίνητο του σε δυο ανήλικες Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται και οι γονείς των κοριτσιών

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται και οι γονείς των κοριτσιών

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο η είδηση της σύλληψης ενός ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος ασελγούσε σε δυο ανήλικες μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Δασυλλίου χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποιεί η αστυνομία φέρεται να εντοπίστηκε κατα τη διάρκεια περιπολίας της ΟΠΚΕ σε παράδρομο του Δασυλλίου μέσα στο σταθμευμένο όχημα του, μαζί με δύο ανήλικες ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 11 και 10 ετών και να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε αυτές.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.
Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης επιβίβασε τις ανήλικες στο όχημά του δελεάζοντας τες με το χρηματικό ποσό των (5) ευρώ.
Με τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου βαρύνονται και οι γονείς των κοριτσιών τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με τη σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και παράνομη οπλοκατοχή.
TheBest