Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Πάτρα: Στα χέρια των λιμενικών δύο άνδρες για μεταφορά χαπιών "έκσταση"


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθησαν, την 17-06-2015 σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη Π.Ο.ΔΙ.Ν / Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στην πύλη ελέγχου οχημάτων του Νοτίου Λιμένα Πατρών σε Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο για λιμένα Ιταλίας, ένας 23 χρόνος και ένας 22 χρόνος αλλοδαποί υπήκοοι, να έχουν στην κατοχή τους πλαστά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επιπρόσθετα σε περαιτέρω έλεγχο του οχήματος με συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από τον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου, μία πλαστική σακούλα η οποία περιείχε, μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μικτού βάρους τριάντα ενός γραμμαρίων και ενός δεκάτου (31,1 gr), μία πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε εβδομήντα πέντε (75) μπλε δισκία «τύπου Έκσταση» με σχήμα «φάντασμα» και στην πίσω πλευρά το λογότυπο «R», μία πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε είκοσι ένα (21) ροζ δισκία «τύπου Έκσταση» σε σχήμα το οποίο προσομοίαζε σε σύννεφο, μία πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε, είκοσι έξι (26) ολόκληρα πορτοκαλί δισκία με σχέδιο ρόμβου και κύκλου στο εμπρός μέρος ενώ στο πίσω μέρος έφερε λογότυπο 7Λ καθώς και τριάντα (30) μισά πορτοκαλί δισκία «τύπου Έκσταση».

Επίσης, εντοπίστηκε σε εμφανή θέση ένα (01) ξύλινο ρόπαλο χρώματος ερυθρού διαστάσεων 60cm περίπου καθώς και ένα (01) πτυσσόμενο μαχαίρι χρώματος μαύρου με διάσταση λάμας 10 cm.

xespao

Πάρτε 10€ δώρο για αγορές σε παπούτσια,ρούχα και τσάντες με μια σύντομη και δωρεάν εγγραφή εδώ.Ισχύει για όλους χωρίς κληρώσεις