Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics)

Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics)
Η συνταγή δεν αλλάζει: Βουτιά, ηλιοθεραπεία, ποτάκι και μουσική...
Στις παραλίες ξεχύθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα επικράτησε ο χαμός στα beach bars γύρω από την Πάτρα.
Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics) Από το Διακοπτό έως την Ροδινή, από τον Άγιο Βασίλειο έως και το Ρίο και από την παραλία της Κάτω Αχαΐας έως την Καλόγρια,τα beach bars γέμισαν από κόσμο και οι Πατρινοί έδωσαν με την παρουσία τους ένα διαφορετικό χρώμα, με άρωμα καλοκαιριού.
Επί της ουσίας, ήταν η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου που είχε έντονη την γεύση του καλοκαιριού, καθώς τις προηγούμενες, ο καιρός μας τα είχε χαλάσει κάπως τα σχέδια. Αυτή τη φορά όμως, μας έκανε το χατίρι με την θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 31 με 32  βαθμούς Κελσίου.
Έτσι οι Πατρινοί δεν έχασαν την ευκαιρία και ξεχύθηκαν στις παραλίες κάνοντας έφοδο. Βουτιά, ηλιοθεραπεία, ποτάκι και μουσική είναι η συνταγή του ελληνικού καλοκαιριού τα Σαββατοκύριακα και όπως φάνηκε σήμερα, η συνταγή αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.
Πάρτε μία γεύση από την εξόρμηση των Πατρινών:

Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics) Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics) Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics) Επιτέλους καλοκαίρι - Πατρινοί εξόρμησαν στις παραλίες και στα beach bars (pics)
patrasevents