Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Η ανδρική εκδοχή του "Sex & the city", έγινε ταινία - Πότε θα το δούμε στην Πάτρα


Η ανδρική εκδοχή του "Sex & the city", έγινε ταινία - Πότε θα το δούμε στην Πάτρα Στις ΗΠΑ η κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου

Στις ΗΠΑ η κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου

Ούτε μία ούτε δύο αλλά 8 ολόκληρες σαιζόν προβλήθηκε στο κανάλι HBO των ΗΠΑ η σειρά «Entourage» και η κινηματογραφική μεταφορά της ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
Το «Entourage» θεωρήθηκε η ανδρική απάντηση στο περιβόητο «Sex & the city» με ακόμη πιο σοφιστικέ αέρα που είχε ως αποτέλεσμα η σειρά και να βραβευτεί και να επαινεθεί από τους τηλεκριτικούς. Η ταινία «Entourage» τώρα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες αυτή την Παρασκευή 5 Ιουνίου και σε λίγες μέρες, από τις 18 Ιουνίου 2015 και μετά θα μας έρθει και στην Ελλάδα (αναμένεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα) σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.
Το «Entourage» ξανασυγκεντρώνει στη μεγάλη οθόνη το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και τον γοητευτικό ηθοποιό Τζέρεμι Πίβεν. Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (στο ρόλο ο Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (Πίβεν).
Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν και ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις ΜακΚρέντλ).
Στo «Entourage» θα δούμε επίσης και άλλα οικεία πρόσωπα από την τηλεοπτική σειρά, όπως η Πέρι Ριβς, ως η σύζυγος του Άρι Γκολντ, η Εμανουέλ Σρικί, ως Σλόαν, ο Ρις Κόιρο, ως Μπίλι Γουόλς, η Ντέμπι Μάζαρ ως Σόνα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Βινς. Ακόμη όπως μας ενημερώνει το δελτίο Τύπου της Tanweer, στην ταινία παίζουν ο Ρεξ Λι ως Λόιντ, η Κόνστανς Ζίμερ, ως Ντέινα Γκόρντον και η Νόρα Νταν ως Δρ. Μάρκους ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται ως ο… εαυτός της. Το καστ πλαισιώνουν και ο Άλαν Ντέιλ, ο οποίος εμφανιζόταν και στη σειρά, ο ράπερ Σκοτ Μεσκούντι και η Ρόντα Ρούσεϊ.
Η σκηνοθεσία είναι του Doug Ellin.
Στον Αμερικάνικο Τύπο γράφτηκε πως τα γυρίσματα της ταινίας έμοιαζαν περισσότερο με πάρτι.
Οι πρώτες κριτικές δείχνουν να είναι θετικές για την ταινία.
Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

TheBest