Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Οι Πατρινοί Δημοσιογράφοι που έζησαν το θρίλερ της ομηρίας στο «Κρήτη ΙΙ»

KRHTH 2 PATRATORA
Το περιστατικό, της… νύχτας στο πλοίο Κρήτη 2, είναι πλέον γνωστό… Αλλά, ας  το ξαναθυμηθούμε… Άνδρας με σπασμένο μπουκάλι στα ζέια κρατά όμηρο μια γυναίκα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα άρχισαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα στο σαλόνι του πλοίου. Ο άνδρας εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει και να απειλεί.
Έσπασε ένα ποτήρι και με αυτό ακινητοποίησε και άρχισε να απειλεί μια νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου.
Αμέσως το πλήρωμα και ο καπετάνιος κινητοποιήθηκαν. Το πλοίο κατέπλευσε στον Πειραιά και έχουν ενημερωθεί οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές.
Μέσα στο πλοίο, λοιπόν, ήταν και μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων, που επέστρεφαν από τον Ηράκλειο, που είχαν μεταβεί για την Γενική Συνέλευση της Ένωσης.
Μεταξύ άλλων, στο ΚΡΗΤΗ 2, ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καρβουνιάρης, ο ταμίας Ζώης Μαρίνος καθώς επίσης τα μέλη Νατάσα Τραγουστή, Σωτήρης Παπανδρέου, Γωγώ Καραλή,  Διονύσης Ζακυνθινός, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Αβραμίδης, Αφροδίτη Τσικριτσή και μέλη της Ένωσης από την Ηλεία και τη Μεσσηνία.
patratora