Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!

Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!
Στο ένα χέρι το μετάλλιο, στο άλλο το δαχτυλίδι αρραβώνων!
4 κούπες, 4 μετάλλια και ένα μονόπετρο φέρνουν στην Πάτρα, ο Στέφανος Λαϊνάς και η Μαρία - Χριστίνα Κιουτσούκου.
Το ζευγάρι σάρωσε τα βραβεία στο 4ο Νatural Mr. Hellas 2015 που μετά από 2 χρόνια, υποδέχθηκε ξανά η Ζάκυνθος το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου!
Το ανφάν γκατέ του bodybuilding ήταν εκεί για το πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης και φυσικά δύο αθλητές που μας έκαναν περήφανους.
Ο Στέφανος Λαϊνάς βγήκε πρώτος στην κατηγορία masters over40, πρωτιά που αφιέρωσε στην μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα. Ένα ακόμα κύπελλο είναι αυτό για την 2η θέση στην κατηγορία Physique Βερμούδα, ενώ μαζί με την σύντροφό του, Μαρία -Χριστίνα Κιουτσούκου πήραν πρωτιά στην κατηγορία ζευγάρι, με το νούμερο “Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός Λύκος”.

Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!
Η Μαρία - Χριστίνα βγήκε 1η στην κατηγορία Physique Γυναικών. Χωρίς συναγωνισμό μάλιστα, αφού η συναθλήτρια της ακυρώθηκε από την συγκεκριμένη κατηγορία αφού δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις!
Η πρωτιά της αυτή, συνοδεύτηκε και με πρωτιά στην καρδιά του καλού της.
Μετά την παρουσίασή τους στην σκηνή του αγώνα, ο Στέφανος Λαϊνάς της έκανε πρόταση γάμου και κέρδισε τις εντυπώσεις, το χειροκρότημα των θεατών και το “Ναι” της Μαρίας – Χριστίνας που εξεπλάγην από την κίνηση αυτή.
Ο Πατρινός πρωταθλητής βέβαια την είχε σχεδιάσει καιρό την πρόταση και το καλό είναι ότι συνοδεύτηκε με κύπελλα και για τους δύο.

Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!
“Τα 4 κύπελλα αναμφισβήτητα είναι του προπονητή μας, χωρίς αυτόν δεν θα φτάναμε στην κορυφή και εγώ και η Μαρία – Χριστίνα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που μας δείχνετε με πράξεις και όχι με λόγια και τις επόμενες μέρες θα ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά αναφέροντας πως ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του.Και πάλι ευχαριστώ όλους και πιο πολύ τον Παπαδόπουλο Σταύρο, τον προπονητή των πρωταθλητών” σημείωσε ο Στέφανος.
Φυσικά όπως ήταν λογικό ακολούθησε μια γιορτή και διασκέδαση στη Ζάκυνθο.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε ακόμα περισσότερες πρωτιές και χαρές σε όλη τους τη ζωή.
Σύντομα και τα κουφέτα.
Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά, ενώ να σημειώσουμε πως η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από το xbody.gr!

Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!

Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!Σάρωσε τα κύπελλα το ζευγάρι των Πατρινών, ενώ ακολούθησε "πρόταση γάμου"!
patrasevents