Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!

Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!
Ξεκίνησε από την πόλη μας και εξαπλώθηκε παντού, η "Παγκόσμια ημέρα χαρίσματος μπαλονιού"!
Η δύναμη των social media και η ανταλλαγή έμπνευσης...
Παιδάκια με μπαλόνια στα χέρια στην Αρχαία Ολυμπία, νεαροί που ζωγράφισαν με μαρκαδόρο πρόσωπα πάνω σε πολύχρωμα μπαλόνια στην Κέρκυρα και πολλοί ακόμα που δέχτηκαν ένα φουσκωμένο μπαλόνι από άγνωστους, στο κέντρο της Πάτρας.
Μέρα χαράς και αισιοδοξίας ξημέρωσε την Κυριακή για όσους συμμετείχαν στην «Παγκόσμια ημέρα χαρίσματος μπαλονιού» που ξεκίνησε πριν περίπου έναν χρόνο από την Πάτρα.
Κάθε τέλος Μαΐου, γιορτάζεται μια πολύ ξεχωριστή ημέρα που έχει ένα μήνυμα. Ποιο είναι αυτό;
Η χαρά του να δίνεις σε κάποιον κάτι τόσο ασήμαντο και να προσφέρεις χαρά τις «γκρίζες» μέρες που πολλοί συνάνθρωποί μας, περνούν δυσκολίες ή δείχνουν να έχουν χάσει το νόημα της ζωής!


Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!
Μπορεί τα μπαλόνια να μην έχουν τίποτα το «παραμυθένιο», είναι όμως αληθινά σαν τη μοναξιά πολλών από εμάς.
Η Πάτρα, θύμισε σε πολλά σημεία της, λούνα παρκ και στιγμές από την παιδική μας ηλικία.
Όπως ανέφεραν στο patrasevents.gr παιδιά που ξεκίνησαν αυτή την ημέρα και την συνεχίζουν μέχρι σήμερα, «παίρνουμε δύναμη, χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία και προσπαθούμε να κουβαλάμε παντού την σπίθα για ζωή. Ευχόμαστε στην πορεία να έχουμε ακόμα περισσότερους εθελοντές στην προσπάθεια μας.»
Μια πολύ ωραία προσπάθεια που αν μη τι άλλο χάρηκαν πολύ περισσότερο τα μικρά παιδιά!


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!Η Πάτρα (και όχι μόνο) γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια!
patrasevents