Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια & προσφέρουν δώρα !

Γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια & προσφέρουν δώρα Υποτροφίες, εκπτώσεις & δωρεάν προετοιμασία

Υποτροφίες, εκπτώσεις & δωρεάν προετοιμασία

Τα 50 χρόνια λειτουργίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη γιόρτασαν χθες στο "Δασύλλιο" η Διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου. Η συνέπεια και η αφοσίωση όλου του ανθρώπινου δυναμικού όλα αυτά τα χρόνια έχει κατατάξει τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ως την πρώτη επιλογή για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Πάτρα.
Μέσα σε ευχάριστο κλίμα ο κύριος Κωνσταντίνος Κουτσαντώνης ευχαρίστησε το σημερινό προσωπικό για την αφοσίωση τους αλλά ταυτόχρονα και όλους τους προηγούμενους συναδέλφους τους που εργάστηκαν και πρόσφεραν στον Όμιλο Κουτσαντώνη όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν συγκινητικό όταν αναφέρθηκε σε παρόμοιες στιγμές όταν πριν 49 χρόνια είχε κόψει την τούρτα του 1ου χρόνου με τους 2 καθηγητές του στο 1ο φροντιστήριο. Χθες, έκοψε την τούρτα των 50 χρόνων μαζί με τα 50 άτομα προσωπικό που στελεχώνουν τα 10 φροντιστήρια του Ομίλου. 
Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια λειτουργίας, η Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε την προσφορά 50 υποτροφιών για το σχολικό έτος 2015-2016.
Οι 25 υποτροφίες με 100% έκπτωση θα δοθούν σε μαθητές από οικονομικά αδύναμες οικογένειες μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, του Κοινωνικού τομέα του Δήμου Πατρών και του Χαμόγελου του Παιδιού.
Άλλες 25 υποτροφίες με 50% έκπτωση θα δοθούν σε νέους μαθητές μέσω διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015. Οι 25 μαθητές με την καλύτερη βαθμολογία ανά επίπεδο θα κερδίσουν την υποτροφία. ΟΙ ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Επίσης, ένα δεύτερο σημαντικό δώρο θα είναι η έκπτωση των 100 ευρώ σε κάθε νέο μαθητή που θα εγγραφεί στα Φροντιστήρια. Τέλος, σε όσες προεγγραφές νέων μαθητών Α' & Β' Δημοτικού διεξαχθούν έως τις20 Ιουνίου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον μήνα προετοιμασίας Summer Fun & Play που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των Φροντιστηρίων ή τηλεφωνικά στην Κεντρική Διεύθυνση του Ομίλου στο 2610 222648.
TheBest