Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Συνέλαβαν γνωστό πατρινό για τον εμπρησμό της καφετέριας ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ - Ο αδελφός του είναι ήδη προφυλακισμένος

Στενός συγγενής νεαρού Πατρινού που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για υποθέσεις ληστειών και έχει εμπλακεί και στα «κυκλώματα της νύχτας», αλλά και σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, είναι το δεύτερο άτομο που συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα με κινηματογραφικό τρόπο από την Άμεση Δράση.

Η σύλληψη έγινε με περιπετειώδη τρόπο με τον 30χρονο, όπως προέκυψε, να εμπλέκεται στην υπόθεση εμπρησμού της καφετέριας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα και τον δεύτερο, τον 27χρονο να κατάγεται από την Πάτρα.
Να σημειωθεί πως οι δυο νεαροί συνελήφθησαν μετά από άγρια καταδίωξη στην περιοχή της Ηλιούπολης κι αφού προηγουμένως οι ύποπτοι φρόντισαν να "ξεφορτωθούν" οτιδήποτε θα μπορούσε να τους ενοχοποιήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο δρόμο μέχρι τελικά να τους σταματήσει η ΕΛ.ΑΣ. πέταξαν ό,τι θα μπορούσε να τους ενοχοποιήσει.
Μετά από έρευνα στο σπίτι του 30χρονου κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμαρίων, 20 ναρκωτικά δισκία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κι ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων και από τα στοιχεία που προέκυψαν, διαπιστώθηκε ότι είναι ο εμπρηστής της καφετέριας του Γιώργου Τζαβέλλα, που κάηκε στις 17 Απριλίου μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Τότε, ο 30χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του, πήγε στην καφετέρια στον Βύρωνα και με τη χρήση αυτοσχέδιου εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού προκάλεσαν έκρηξη και πυρκαγιά με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών στο κατάστημα.
Από την άλλη, ο 27χρονος, ο οποίος έχει λευκό ποινικό μητρώο, να σημειωθεί πως εκτός από αδελφός του προφυλακισμένου Πατρινού κακοποιού, φέρεται να είναι στενός φίλος του άνδρα που είχε δολοφονηθεί  στην Πάτρα.
Επίσης, συνελήφθη μία 28χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμαρίου και ένα σπρέι πιπεριού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.