Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΝΟ»: Ο παπά Βέγγος… τα ‘βαλε με τον παπά Χαράλαμπο!





«Στα μαχαίρια» δύο ιερείς της Πάτρας, πόσο μάλλον μετά τον άγριο καβγά τους μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών και θαμώνων της καφετέριας «Πατρινό» που βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέου.

Πρωταγωνιστές της «σύρραξης» (η οποία περιορίστηκε σε λεκτικές αναφορές) ήταν ιερέας με το ψευδώνυμο «Βέγγος» και ένας άλλος ιερωμένος ο π. Χαράλαμπος. Οι θαμώνες έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον παπά Βέγγο και τον παπά Χαράλαμπο να τσακώνονται μεγαλοφώνως, να μην τους απασχολεί ο περίγυρος, να μην σταματούν ακόμη και όταν αντελήφθησαν πως... άπαντες παρακολουθούσαν τον καβγά.
Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε πως κάποιοι που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους πίστεψαν πως... θα γίνουν μάρτυρες βίαιου επεισοδίου αφού οι ιερείς... λίγο έλειψε να πιαστούν... ράσο με ράσο, ευτυχώς όμως επικράτησε η ψυχραιμία και αφού... αναστατώθηκε η περιοχή από τις φωνές τους, ηρέμησαν, και ο καθένας... πήρε τον δρόμο του.
Πάντως οι θαμώνες δεν κατάφεραν να αντιληφθούν ποιος ήταν ο λόγος του άγριου τσακωμού, αφού οι δύο ιερωμένοι δεν ανήκουν στην ίδια εκκλησία και δεν είχαν κάποιον θρησκευτικό λόγο που έχει σχέση με τα καθήκοντά τους για... να «αρπαχτούν»! Όπως ήταν πάντως φυσικό το γεγονός σχολιάστηκε ευρέως και δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη φθάσει και στα αυτιά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου.

dete.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς