Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Εξαλλη γυναίκα στην Αρόη - Κλείδωσε γνωστό επαγγελματία... μέσα στο διαμέρισμά της! ΧΑΜΟΣ με την αστυνομία


Απίστευτο περιστατικό το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αρόης. Μία γυναίκα φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με γνωστό επαγγελματία της περιοχής και ... τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι της, εμποδίζοντάς του την έξοδο!



Και προφανώς η οικονομική διαφορά θα ήταν ... λίγα ευρώ, αφού ο συγκεκριμένος επαγγελματίας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση κεραιών, οπότε η κυρία προφανώς τον είχε καλέσει για κάτι τέτοιο.


Στην πορεία όμως δεν τα βρήκαν, προφανώς θα λογομάχησαν μέσα στο σπίτι (δεν ήταν άλλος μπροστά στο επεισόδιο για να υπάρχει μάρτυρας) και τότε τα αίματα άναψαν για τα καλά!


Η κυρία (η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ζητούσε κάποια χρήματα πίσω) έφθασε στο σημείο... να κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού της και να μην αφήνει τον επαγγελματία να φύγει.


Εκείνος αρχικά αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, όταν όμως διαπίστωσε ότι... μπορεί και να έφτανε εκτός εαυτού και να προέβαινε σε κινήσεις που πιθανόν να τον έστελναν στο εδώλιο... αποφάσισε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία! Το Τμήμα Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα για... παράνομη παρακράτηση πολίτη και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επενέβησαν αμέσως. Έφτασαν στην πολυκατοικία και... μετά από συζητήσεις η πόρτα άνοιξε (αρχικά η κυρία δεν άνοιγε την πόρτα ούτε στους αστυνομικούς). Δεν γνωρίζουμε αν ο Πατρινός επαγγελματίας υπέβαλε μήνυση στην κάτοικο της Αρόης ή αν το περιστατικό έληξε με... αμοιβαίες εξηγήσεις.

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/2014/07/blog-post_13.html

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς