Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Φοιτήτριες κάνουν βίζιτες και "ψαρεύουν" πελάτες μέσω F.B - Δείτε πως

Πριν από λίγο καιρό συνελήφθη 18χρονη που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών για μαστροπεία

Φοιτήτριες κάνουν βίζιτες  και ψαρεύουν πελάτες μέσω facebook. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ομάδες φοιτητριών εκπορνεύονται για 100 ευρώ, ενώ διαφημίζουν τα προσόντα τους στην μεγαλύτερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, γνωρίζοντας ότι εκεί είναι εύκολο ότι θα υπάρξει ανταπόκριση.

Για το φαινόμενο είναι γεγονός ότι έχει γίνει αρκετός ντόρος. Το γεγονός, ωστόσο, ότι πριν από λίγο καιρό συνελήφθη για μαστροπεία 18χρονη από την Αθήνα που σπουδάζει πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, δείχνει ότι το κύκλωμα φοιτητριών που κάνουν βίζιτες και κλείνουν ραντεβού μέσω facebook, έχει εισχωρήσει και στην κοινωνία της Πάτρας.
Οι πληροφορίες θέλουν, όπως αναφέρει και το egklimatikotita, το ραντεβού να αντιστοιχεί στα 200 με 400 ευρώ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η «ταρίφα» φτάνει ακόμα και τα 1. 000 ευρώ ανάλογα με τον πελάτη στον οποίο απευθύνονται. Οι κοπέλες κινούνται στο facebook με ψευδώνυμα που υποδηλώνουν τις υπηρεσίες τους.
Οι κοπέλες, έτσι από τα φοιτητικά έδρανα του Πανεπιστημίου καταλήγουν σε ξενοδοχεία της πόλης και σε ερωτικά ραντεβού για να ικανοποιήσουν τους διψασμένους για σεξ πελάτες τους οι οποίοι συνήθως έχουν οικονομική άνεση. Με τα χρήματα που παίρνουν από τις υπηρεσίες τους οι φοιτήτριες μπορούν και βγάζουν όχι μόνο τα έξοδα τους, αλλά περνάνε και μία άνετη ζωή στις πόλεις όπου φοιτούν.
Όσο για τον τρόπο που πλησιάζουν τους πελάτες τους; O διάλογος που «τσιμπήσαμε» από το eglimatikotita είναι χαρακτηριστικός:

Πάτρα: Φοιτήτριες κάνουν βίζιτες και "ψαρεύουν" πελάτες μέσω F.B - Δείτε πως
Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η δεσποινίδα μπαίνει αμέσως στο νόημα! Χωρίς περιστροφές. Ο εν λόγω “ροζ” διάλογος κάνει το γύρο του facebook και έχει προκαλέσει σωρεία σχολίων.

patrasevents.gr


Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς