Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Απίστευτο: Πατρινή έκανε μήνυση στην μάνα της για τα χρέη που της άφησε στις τράπεζες!


Είναι σίγουρα ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τα νομικά χρονικάΚόρη μήνυσε την μάνα της για τα χρέη που της άφησε στις τράπεζες.
Η χήρα της 35χρονης την μεγάλωσε κάτω από στερήσεις και για να μην της λείψει τίποτα δουλεύοντας από το πρωί έως το βράδυ ήταν υπάλληλος σε κατάστημα. Όταν όμως αργότερα αποφάσισε να ανοίξει την δική της εμπορική επιχείρηση, τότε στράφηκε στη λύση των δανείων και των χρηματοπιστωτικών καρτών.
Αποτέλεσμα η μάνα να φτάνει να χρωστά ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 200.000 ευρώ, χαμένη στο πέλαγος των χρεών και των δανείων, καθώς οι δουλειές της δεν πήγαν καλά. Χρέη που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της, τελικά, κληροδότησε η κόρη της,  η οποία στο μεταξύ είχε πιάσει μία αρκετά καλή δουλειά, με εισόδημα μεγαλύτερο από τη μάνα της.
Βλέπετε ορισμένα από τα δάνεια αυτά τα είχε πάρει στο όνομα της κόρης της, καθώς από ένα σημείο και μετά η μάνα δεν μπορούσε να πάρει άλλα. Ωστόσο, τα χρήματα που καλείται να δίνει η κόρη στις τρεις τράπεζες που χρωστά η μάνα της δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω, προκειμένου να καλύψει το ποσό του χρέους με τις ανάλογες δόσεις, χρέος που συνολικά εξακολουθεί και ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.
Μόνη λύση για να απαλλαγεί από τις οφειλές της μάνας της, όπως την συμβούλεψαν και οι νομικοί της, ήταν να κάνει μήνυση στη μάνα της. Αν τελικά δικαιωθεί και απαλλαγεί από τις οφειλές αυτές που της κληροδότησε η μάνα της, μέσω της μήνυσης που άσκησε εναντίον της θα είναι σίγουρα μία απόφαση που θα μείνει στην ιστορία.
Με έναν τρόπο που σίγουρα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι οφειλέτες.

patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς