Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Καταγγελία για το ΚΕΤΧ Πάτρας: Έκοψαν το νερό στις "τούρκικες" τουαλέτες!


Χωρίς νερό στις τουαλέτες βρίσκεται  το στρατόπεδο στο ΚΕΤΧ Πάτρας, σύμφωνα με καταγγελία που έχουν κάνει φαντάροι στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος». Η καταγγελία που δημοσιεύεται στο Δίκτυο τονίζει τα εξής:

«Καλησπέρα, είμαστε στρατιώτες στο ΚΕΤΧ Πάτρας και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα που μας αποδυναμώνουν καθημερινά τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αρχικά το στρατόπεδό μας δεν διαθέτει την δύναμη που θα έπρεπε και κάνουμε διπλο-υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι οδηγοί που κάνουν σκοπιά και έχουν 24ωρη υπηρεσία ως οδηγοί.
Μια επικίνδυνη και εξίσου παράνομη μεθόδευση, περίπτωση που προβλέπεται συγκεκριμένη αντιμετώπιση από τις διαταγές του ΓΕΣ. Σχεδόν ποτέ δεν έχουμε έξοδο αφού μέχρι σήμερα είμαστε 16 μέρες μέσα και δεν ξέρουμε πότε και αν θα βγούμε.
Ο διοικητής του στρατοπέδου αρνείται να μειώσει τις υπηρεσίες και επιπλέον μας έχει κλείσει το νερό στις τούρκικες τουαλέτες προφασιζόμενος ότι σπαταλούσαμε το νερό για την υγιεινή μας!!! Αλήθεια, στο ΓΕΣ σκέφτεται κανείς να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση;».

patrasevents.gr
Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς