Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Το μαγαζί που έχει ξεσηκώσει στο πόδι όλη τη γειτονιά!


Στο πόδι έχει ξεσηκωθεί η γειτονιά  σε κεντρική πλατεία της Πάτρας. 

Καφετέρια που εδώ και αρκετούς μήνες λειτουργεί και σαν μπαρ τα βράδια,έχει προκαλέσει αναστάτωση εδώ και περίπου μία εβδομάδα, βάζοντας τη μουσική στο διαπασών.
Το μαγαζί τα βράδια δεν έχει σταματήσει να παίζει δημοτικά και λαϊκά και η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός  ότι οι περισσότεροι ένοικοι της περιοχής γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη, είναι στο «τσακ» να πάρουν την αστυνομία για να κάνουν παράπονα.
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει. Αυτό πάντως που κάνει εντύπωση στους περισσότερους είναι ότι το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν αρκετά «ήσυχο» και έκλεινε νωρίς τα βράδια. Όμως τους τελευταίους μήνες γίνεται χαμός, με τον ιδιοκτήτη να κλείνει τα ξημερώματα και τους γείτονες να μην μπορούν να κοιμηθούν από την φασαρία.
Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για περίεργες συναντήσεις στο μαγαζί τα βράδια που κατά ανεξήγητο τρόπο γεμίζει από κοπέλες. Όπως αναφέρουν οι γείτονες η αναδουλειά έχει κάνει πολλά καταστήματα εστίασης να αλλάξουν χαρακτήρα και συνήθειες…
patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς