Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πάτρα: «Deals» και εμπόριο ουσιών σε κεντρικά σημεία της πόλης!



«Deals», ραντεβού και εμπόριο διακίνησης ναρκωτικών, μέρα μεσημέρι σε κεντρικά σημεία της πόλης.  Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή κάτοικοι και περαστικοί της Τριών Ναυάρχων έγιναν μάρτυρες συναλλαγής και διακίνησης ναρκωτικών ανάμεσα σε τρία άτομα.

Οι δύο μάλιστα από αυτούς ήταν σε κακή κατάσταση και με δυσκολία καταλάβαιναν που βρίσκονταν, ενώ ο τρίτος (προφανώς το «βαποράκι») σε πιο καλή κατάσταση τους ζητούσε να ηρεμήσουν, λέγοντας τους ότι θα τηρήσει την υπόσχεση του.
Δύο μέρες νωρίτερα την περασμένη Τετάρτη, σε άλλο κεντρικό σημείο της Πάτρας, στη Πλατεία Όλγας, δύο τοξικομανείς ετοιμάζονταν να κάνουν χρήση σε κοινή θέα, μέρα μεσημέρι μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.
Κάποιοι μάλιστα από αυτούς ειδοποίησαν την αστυνομία για να παρέμβει. Τελικά τα δύο άτομα δεν προχώρησαν σε χρήση και έφυγαν μετά από λίγη ώρα από το σημείο. Και δεν είναι τα μοναδικά περιστατικά.
Καθημερινά τα «αλισβερίσια» των ουσιών γίνονται σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλης, με τους περισσότερους από εμάς να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε, εθελοτυφλώντας…

patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς