Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Του φόρεσαν «βραχιόλι» γιατί είχε εγκαταλείψει τον σκύλο του!

Συνέλαβαν γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας γιατί είχε εγκαταλείψει το σκύλο του!

Ο επιχειρηματίας που ασχολείται με παροχές υπηρεσιών σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, ακόμα το "φυσάει και δεν κρυώνει" αυτό που έπαθε. Να συλληφθεί λόγω του σκύλου του, ύστερα από μήνυση που είχαν ασκήσει εναντίον του μέλη του φιλοζωικού συλλόγου.
Η σύλληψη έγινε μέρα μεσημέρι. Οι αστυνομικοί που πήγαν σε μία τις δύο επιχειρήσεις που διαθέτει, τον ρώτησαν αν είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου που είναι δεμένος σε χωράφι, κοντά στην άλλη επιχείρηση που έχει.
Όταν αυτός απάντησε καταφατικά τότε του είπαν ότι συλλαμβάνεται και ότι θα περάσει από το αυτόφωρο. Η μήνυση είχε υποβληθεί από τα μέλη του φιλοζωικού όταν περνώντας από το σημείο όπου ήταν ο σκύλος διαπίστωσαν ότι ήταν όλη την μέρα δεμένος και ότι για σπίτι είχε ένα τσίγκο.
Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η  αυτόφωρος διαδικασία στοίχησε στον επιχειρηματία  300 ευρώ και οδήγησε στον ορισμό τακτικής δικάσιμο. Στη συνέχεια ζήτησε και πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου έχουν προχωρήσει σε υποβολή δεκάδων μηνύσεων για παρόμοια περιστατικά που έχουν διαπιστώσει.

patrasevents.gr