Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ: Έγδαρε με τα νύχια της το πρόσωπο της γραμματέως του άντρα της

Της κακομοίρας έγινε προ ημερών στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας όταν πρώην σύζυγος επιτέθηκε στην γραμματέα του συζύγου της και την έγδαρε στο πρόσωπο με τα νύχια της!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός Πατρινός αναγκάστηκε να μεταβεί σε σπίτι οικογένειας μαζί με την γραμματέα του γιατί κάποια μέλη της έστελναν υβριστικά μηνύματα στην γραμματέα μετά από παρότρυνση... της πρώην συζύγου! Οση ώρα γινόταν η φιλική συζήτηση και ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβαινε, ειδοποιήθηκε η πρώην σύζυγος η οποία έφθασε... μαινόμενη! Ο γνωστός Πατρινός και η γραμματέας του έφευγαν, ωστόσο τους «πέτυχε» έξω από το σπίτι, όρμησε στην γραμματέα και την γρατσούνισε στο πρόσωπο! Κατατέθηκε μήνυση στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα, πληρώθηκε το παράβολο των 100 ευρώ, ωστόσο ο γνωστός Πατρινός καταγγέλλει πως δυστυχώς δεν εφαρμόσθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος της πρώην συζύγου του έστω και αν ... δεν είναι αγνώστου διαμονής! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γραμματέας εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και πλέον η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης!

dete.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς