Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πάτρα:Τις βρίσκουν στα φανάρια, τις «ψήνουν» στο καφενείο και τις κάνουν πόρνες!

Κύκλωμα Πατρινών εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια από την Ρουμανία, την Αλβανία και τη Βουλγαρία

Πατρινοί υπεράνω υποψίας, ηλικιωμένοι οι περισσότεροι από αυτούς στην ηλικία,βγάζουν τις σεξουαλικές τους ορμές σε ανήλικα κορίτσια από την Ρουμανία και όχι μόνο. Πρόκειται στην ουσία για ένα άτυπο «κύκλωμα» στο οποίο συμμετέχουν Πατρινοί, ορισμένοι εκ των οποίων λειτουργούν ως προαγωγοί και άλλοι ως τακτικοί πελάτες.
Το κύκλωμα αυτό έχει έρθει εις γνώση των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης οι οποίοι και ερευνούν την όλη υπόθεση για να δράσουν. Το ερωτικό ραντεβού είναι πάντα στο ίδιο μέρος, ενώ το «ψηστήρι» γίνεται, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει περιέλθει στην Ασφάλεια Πατρών, από τα φανάρια στα οποία διακονεύουν τα κορίτσια.
Το πρόσχημα είναι μία καλή δουλειά και το κύκλωμα τις φέρνει σε συγκεκριμένο καφενείο, οπού υποτίθεται ότι τις προσλαμβάνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος είναι και αυτός μέσα στο "κόλπο". Στα δίχτυα του κυκλώματος έχουν ήδη πέσει δύο 17χρονες από την Ρουμανία, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους επιτήδειους να βάζουν ολοένα και περισσότερα κορίτσια στη πορνεία (από Αλβανία, Βουλγαρία κτλ), τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ακόμη πιο μικρά.
Κομβικό ρόλο στο όλο κύκλωμα φέρεται να έχει ένας πρώην ηλεκτρολόγος, ενώ τακτικοί «πελάτες» των κοριτσιών είναι ένας συνταξιούχος ναυτικός, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, με το πελατολόγιο ολοένα και να αυξάνεται…

patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς