Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Το καλύτερο πριβέ μπαρ σε σπίτι γνωστού Πατρινού

Το καλύτερο πριβέ μπαρ σε σπίτι γνωστού Πατρινού  Με διακόσμηση που παραπέμπει σε αντρική λέσχη

Με διακόσμηση που παραπέμπει σε αντρική λέσχη


Μακράν το ωραιότερο ιδιωτικό υπόγειο-μπαρ στην Πάτρα, και ένα από τα πιο πρωτότυπα που έχουμε δει εν γένει είναι αυτό, γνωστού Πατρινού που λόγω οικογενειακής μακροχρόνιας επαγγελματικής ενασχόλησης με το χώρο της εστίασης περιλαμβάνει και πολλά αντικείμενα περασμένων δεκαετιών μεγάλης συναισθηματικής αξίας.
Από διαφημιστικές επιγραφές σε τζάμι και φιλοτεχνημένες στο χέρι όπως αυτή της Achaia Clauss, μέχρι την μηχανή Faema espresso υγραερίου αλλά και τα μπουκάλια από ποτά ...αντίκες όπως Vermouth Αχάϊα Clauss - ideal for a Manhattan! (λέει η ετικέτα), Banana Liquer "Δημητροπουλου",Πιπερμαν (Pepper mint) Αχάϊα Clauss!, ακόμα και Βενεδικτίνη Πατρινής παραγωγής του 1967.
Η διακόσμηση παραπέμπει σε αντρικό βρετανικό πριβέ κλαμπ, με ατμοσφαιρικό φωτισμό, μεγάλη οθόνη τηλεόρασης για την παρακολούθηση ταινιών και αγώνων, ξύλινο μπαρ και φωτισμένες προθήκες στις οποίες διακρίναμε μεταξύ άλλων και λιθογραφία "Διακίδη" για το ούζο "Χρυσανθόπουλου".
Το υπέροχο μπαρ-living room, βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού και έχει φτιαχτεί με μεγάλο μεράκι από τον ιδιοκτήτη του για να το απολαμβάνουν κυρίως γνωστές αντροπαρέες της Πάτρας σε συγκεντρώσεις που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το thebest.gr περιηγήθηκε και σας το παρουσιάζει.
TheBest