Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Οι γυναίκες που ΚΟΛΑΣΑΝ τον ιερέα στην Πάτρα: Το σκηνικό που έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη πόλη !

Φωτογραφία για Οι γυναίκες που ΚΟΛΑΣΑΝ τον Ιερέα στην Πάτρα: Το σκηνικό που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη!
Τα όσα έγιναν στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία Της κακομοίρας έγινε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πάτρας! 

Οι... μισές γυναίκες που πήγαν να μυρωθούν έφυγαν από την εκκλησία χωρίς μύρο, αφού ο ιερέας αρνήθηκε να τις μυρώσει μιας και φορούσαν... εφαρμοστά παντελόνια!

''Τα παντελόνια δεν ήταν άσεμνα για την ημέρα και τον χώρο, αλλά κανονικά γυναικεία παντελόνια. Αλλωστε έκανε τόσο κρύο που δεν θα μπορούσε κάποια να εμφανιστεί στην εκκλησία... με ρούχα που θα προσέβαλαν το χώρο'' έλεγαν πιστοί που έζησαν τα όσα έγιναν από κοντά.

Ο ιερέας όμως είχε άλλη άποψη και έτσι έδιωξε από την εκκλησία όλες τις πιστές που φορούσαν τα παντελόνια. Κάποιες πήγαν σε άλλους Ιερούς Ναούς και μυρώθηκαν, άλλες αποχώρησαν εκνευρισμένες και αποφάσισαν να καταγγείλλουν το περιστατικό που έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη...


tromaktiko
Δες τι νόμιμους τρόπους χρησιμοποιούν για να βγάλουν λεφτά από το ίντερνετ, η μέθοδος έχει διαδοθεί και στην Πάτρα αλλα τα καταφέρνουν μόνο όσοι επιμείνουν Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε