Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Σεξ στο προαύλιο σχολείου


Οι συνεχόμενες επισκέψεις νεαρού ζευγαριού στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου στα Ζαρουχλεικα έκαναν του περίοικους της περιοχής να θέλουν να μάθουν τι ακριβώς κάνουν καθημερινά τέτοιες ώρες στο σχολείο.

 Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές, 19 ετών, πρωτοετής σε ΑΤΕΙ της περιφέρειας αρκετά καλογυμνασμένος με μαύρα μαλλιά.Το έτερον ήμισυ, 18 ετών, μαθήτρια λυκείου, αρκετά ψηλή για την ηλικία της και με ιστορικό αθλήτριας και εκείνη. 

Το αγαπημένο τους μέρος στο σχολείο δεν είναι κάποια αίθουσα, αλλά  η πίσω αυλή εκεί όπου δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός, έτσι πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τους διακρίνει από μακριά. Ομως κάποιοι από τη γειτονιά που είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε, τόλμησαν να πλησιάσουν τόσο κοντά που μπορούσαν να δουν καθαρά τι ακριβώς έκανε το ζευγαράκι. Και οι δύο ήσαν γυμνοί και έκαναν αυτό που φαντάζεστε… 

Το ζευγάρι αν και αντιλήφθηκε την παρουσία τους αντί να διακόψει συνέχισε και μάλιστα πιο έντονα.
 Η διεύθυνση του σχολείου από την επόμενη ημέρα κιόλας του περιστατικού τοποθέτησε λουκέτο στην κεντρική πόρτα του σχολείου, καθώς φαίνεται πως οι αυτόπτες μάρτυρες εξιστόρησαν τον διευθυντή τι είδαν εκείνη την νύχτα.

Dete

Δείτε τη νέα ηλεκτρική ψησταριά με 
αποσπώμενη σχάρα για να ψήνετε και μέσα 
στο σπίτι σας,που έρχεται στο χώρο σας 
δωρεάν με ένα τηλεφώνημα!