Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)

«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)
Το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα την "παρακαλάει" για να την πάρει κοντά του με εννέα τμήματα να της προσφέρουν υποτροφία
«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)Όποιος είχε βγάλει κάποτε εκείνη την παλιά θεωρία που έλεγε ότι... γυναικεία ομορφιά και αθλητισμός δεν πάνε μαζί και ότι τα δύο αυτά στοιχεία είναι ασυμβίβαστα μεταξύ τους,βλέποντας την περίπτωση της Πατρινής Δέσποινας Μουρτά, είναι σίγουρο ότι θα «έκαιγε» τις θεωρίες του και τα διπλώματα του!
Η 18χρονη αθλήτρια της Ντίνα Μπορνιβέλη και της Ολυμπιάδας εκτός από το να σαρώνει τα μετάλλια και τα ρεκόρ στα 400 μέτρα, είναι ένα κορίτσι που έχει αυτό που λέμε: αντικειμενική ομορφιά.
Είναι, δηλαδή χωρίς πολλές αναλύσεις, αντικειμενικά όμορφη, με τηνφυσικότητα που η λέξη αυτή συνδυάζει το κάλλος που θαύμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες και με την ευεξία που τους χάριζε η άθληση και ο αθλητισμός.
Η ομορφιά της στον φωτογραφικό φακό «γράφει» και αν ήθελε σίγουρα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο. Έχει άλλωστε συμμετάσχει σε ορισμένες φωτογραφήσεις  που δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, αλλά κυρίως με την μόδα. 

«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)
Όχι όμως επαγγελματικά. Απλά ένας φίλος της ο Ραφαήλ Φωτόπουλος σπουδάζει φωτογραφία και η Δέσποινα προθυμοποιήθηκενα τον βοηθήσει για να του δώσει υλικό.
Τις φωτογραφίες της έχει ανεβάσει στην σελίδα της στο facebook και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, όχι μόνο για την φωτογένεια και την φυσική ομορφιά της Δέσποινας, αλλά και για την αρκετά καλή δουλειά που έχει κάνει ο φωτογράφος, Ραφαήλ Φωτόπουλος.
Η Δέσποινα Μουρτά πάντως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το μόντελινγκ, ούτε έχει επαγγελματικές βλέψεις σχετικά με το τομέα αυτό. Για την 18χρονη αθλήτρια προέχουν ο πρωταθλητισμός και οι σπουδές της στο Πανεπιστήμιο,έχοντας περάσει στο Τμήμα Νηπιαγωγών Πάτρας. 

«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)
Η νεαρή αθλήτρια μάλιστα που έχει σαν στόχο την φετινή αγωνιστική σεζόν να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου  που θα γίνει το καλοκαίρι στην Σουηδία, έχει δεχθεί προτάσεις για υποτροφία από εννέα τμήματα του Πανεπιστημίου της Μινεσσότα στην Αμερική.
Το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα την παρακολουθεί στενά  και με βάση τις επιδόσεις της θέλει να την εντάξει στο αγωνιστικό δυναμικό του. Ωστόσο, η ίδια για την ώρα το σκέφτεται. 

«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)
Όπως καταλαβαίνει κανείς, μπροστά σε όλα αυτά το μόντελινγκ είναι απλά καιμόνο ένα χόμπι για την Δέσποινα Μουρτά, όμως αυτό δεν στερεί σε καμία περίπτωση το δικαίωμα για μας να την θαυμάζουμε μέσα από τις φωτογραφήσεις της. Και φυσικά μέσα από τις αγωνιστικές της επιδόσεις.

«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)«Ω, Δέσποινα…» - Η Πατρινή αθλήτρια που θα μπορούσε να είναι μοντέλο (pics)
patrasevents