Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Σε ποιο σημείο της Πάτρας την άνοιξη η ποδηλατάδα γίνεται ρομαντζάδα; (pics)

Σε ποιο σημείο της Πάτρας την άνοιξη η ποδηλατάδα γίνεται ρομαντζάδα; (pics)
Δέντρα που ανθίζουν, ήλιος που σουρουπώνει και η αύρα της θάλασσας...
Μπήκε η άνοιξη και αυτή σίγουρα είναι η καλύτερη εποχή για ποδήλατο.
Όσοι αγαπάνε το ποδήλατο, η άνοιξη είναι η… καλύτερη τους. Να κάνουν ποδηλατάδες σε διάφορα σημεία της Πάτρας, μυρίζοντας το άρωμα και το χρώμα των δέντρων και των λουλουδιών που ανθίζουν.
Αν τώρα όλα αυτά συνδυάζονται με την αύρα της θάλασσας και το χρυσό ηλιοβασίλεμα της Πάτρας, τότε μιλάμε για μία ποδηλατάδα σε ένα μαγικό τοπίο που βγαίνει μέσα από ζωγραφιές και ρομάντζα.
Τότε είναι που η ποδηλατάδα γίνεται ρομαντζάδα! Ε, καλά το καταλάβατε. Το σημείο της Πάτρας που προσφέρεται για ποδηλατάδα, έχοντας φόντο όλα αυτά τα στοιχεία της φύσης, το ηλιοβασίλεμα, τα δέντρα, την άνοιξη, την θάλασσα είναι ένα: Η Πλαζ.
Πράγματι ο χώρος της Πλαζ από το κολυμβητήριο της Αγυιάς και μετά πηγαίνοντας προς το παλιό κάμπινγκ του ΕΟΤ, προσφέρεται για μαγικές βόλτες με το ποδήλατο. Από την μία τα στενά δρομάκια στο δασάκι, με τα δέντρα και τα λουλούδια ανθισμένα και από την άλλη ο παραλιακός δρόμος, έχοντας παρέα την βοή των κυμάτων, αλλά και το δείλι όταν η ήλιος σουρουπώνει, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για τους fans του ποδηλάτου.
Ο Πατρινός φωτογράφος Ανδρέας Γεωργόπουλος που εκτός από την τέχνη της φωτογραφίας, λατρεύει και το ποδήλατο, δεν έχασε την ευκαιρία. Πήγε για ποδηλατάδα παρέα με την γυναίκα του στην Πλαζ και φυσικά αποτύπωσε με τον φακό του την μαγεία της στιγμής. Δεν αξίζει να ζήσουμε την μαγεία αυτή μαζί του, τι λέτε;
Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…

Σε ποιο σημείο της Πάτρας την άνοιξη η ποδηλατάδα γίνεται ρομαντζάδα; (pics) Σε ποιο σημείο της Πάτρας την άνοιξη η ποδηλατάδα γίνεται ρομαντζάδα; (pics) Σε ποιο σημείο της Πάτρας την άνοιξη η ποδηλατάδα γίνεται ρομαντζάδα; (pics)
patrasevents