Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ο Πατρινός που έφτιαξε 250 κύκνους από χαρτί, για τον Νικηφόρο!

Ο Πατρινός που έφτιαξε 250 κύκνους από χαρτί, για τον Νικηφόρο!
Και όχι μόνο, έχει κάνει πολλά ακόμη ο Στυλιανέας!
Ίσως έκανε τη δυσκολότερη δουλειά...
Ο λόγος για τον Πατρινό σχεδιαστή Κωνσταντίνο Στυλιανέα ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έμεινε αρκετές ώρες άυπνος για να δημιουργήσει τα σκηνικά του νέου video clip του Nικηφόρου, για το νέο hit single “Εδώ στα δύσκολα”!
Το video clip μόλις κυκλοφόρησε και διαπιστώσαμε πως όλοι έκαναν εκπληκτική δουλειά, ενώ ο Νικηφόρος που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην Πάτρα, αφού ζούσε εδώ ως φοιτητής πολλά χρόνια, έπεισε και με το παραπάνω πως “Εδώ στα δύσκολα... τα πάντα θα φανούν”!
Το single κυκλοφορεί σε digital μορφή από τη Heaven, σε μουσική και στίχους, Άρη Κλεισούρα.
Tα πολύωρα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Βούλας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μιχαήλ Μαυρομούστακου που ανέθεσε την δημιουργία των σκηνικών στον Κωνσταντίνο.
Όπως ανέφερε ο Πατρινός σχεδιαστής στο patrasevents.gr: “Ήμουν άυπνος εδώ και μέρες και την μέρα των γυρισμάτων έπρεπε να τα στήσω όλα γρήγορα. Ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου αλλά απόλαυσα πολύ αυτή την εμπειρία.”
Ο Νικηφόρος στο βίντεο "αφηγείται" μία ιστορία αγάπης που δημιουργείται σε μία παρέα που πραγματοποιεί μία εκδρομή στη θάλασσα.
Εικόνες από καλοκαίρι, θάλασσα αλλά και κατασκευές οριγκάμι (250 κύκνοι) πρωταγωνιστούν στο νέο video clip του Νικηφόρου!

Νικηφόρος - Εδώ Στα Δύσκολα | Nikiforos - Edo Sta Diskola (Official Music Video HD)

O Κωνσταντίνος είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος και εξαιρετικός σχεδιαστής.
Σύντομα αναμένεται να δούμε ακόμα ένα video clip στο οποίο συμμετείχε, σχεδιάζοντας τα ρούχα του Riskykidd ο οποίος μαζί με τον Drew τραγουδούν ένα πολύ δυνατό κομμάτι.
Με τον Riskykidd συνεργάζονται αρκετά αφού και την βραδιά της επιλογής του τελικού της Eurovision ήταν μαζί και επιμελήθηκε και πάλι στην εμφάνιση του.
Ο Κωνσταντίνος Στυλιανέας ετοιμάζει πολλά καινούργια πράγματα και πάλι αναμένεται να μας καταπλήξει. Θα τον "παρακολουθούμε" γιατί όπως και να το κάνουμε, μας αρέσει όταν τα νέα παιδιά από την Πάτρα, διαπρέπουν σε οποιονδήποτε χώρο!

Ο Πατρινός που έφτιαξε 250 κύκνους από χαρτί, για τον Νικηφόρο!Ο Πατρινός που έφτιαξε 250 κύκνους από χαρτί, για τον Νικηφόρο!Ο Πατρινός που έφτιαξε 250 κύκνους από χαρτί, για τον Νικηφόρο!
patrasevents