Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κορίνθου και Ερμού! Νέο cafe στο κέντρο της Πάτρας!

Κορίνθου και Ερμού! Νέο cafe στο κέντρο της Πάτρας!
Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια...
Δεν το ανακαλύψαμε μόνοι μας αν και πολύ θα θέλαμε! Εδώ και λίγο καιρό ακούγαμε σχεδόν παντού για ένα καινούριο cafe στο κέντρο της Πάτρας και έτσι την Παρασκευή το πρωί, με διάθεση Σαββατοκύριακου, θελήσαμε να το επισκεφθούμε!
Πήγαμε την πιο καλή ώρα και σταθήκαμε τυχεροί! Βρήκαμε σκαμπό και γνωρίσαμε ανθρώπους που μας ζέσταναν την καρδιά και μας έφτιαξαν σούπερ cafe!
O λόγος για το Singolo espresso bar, στην γωνία Κορίνθου και Ερμού. Σύμφωνα με ορισμένες απόψεις, αυτό το σημείο είναι το πιο πολυσύχναστο της πόλης, οπότε τι καλύτερο από το να σταθούμε και να χαζέψουμε τον κόσμο και την κίνηση, που με λίγο θετική ενέργεια δείχνει την Πάτρα να μοιάζει υπέροχη.
Ο κ. Ανδρέας Χριστόπουλος (ιδιοκτήτης) ήταν εκεί και χαμογελαστός μας υποδέχθηκε σε έναν όμορφο χώρο με θετική αύρα που μας κέρδισε χωρίς πολλά πολλά.
Γέμισε” αυτή η γωνιά της Πάτρας. Το Signolo με ιδιαίτερη διακόσμηση και μουσικές επιλογές μας υποδέχεται από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Αν βρεθείτε στο κέντρο να πάρετε καφέ από το Signolo, γιατί εκτός όλων των παραπάνω και της καλής ποιότητας, έχει πολύ καλές τιμές.
Αν πάλι δεν προλαβαίνετε, κανένα πρόβλημα, κάνουν και delivery στο2610.277185!
Περισσότερα σε λίγες μέρες γιατί οι εικόνες προηγούνται του λόγου, αν και εμείς σας δίνουμε τον λόγο μας, πως θα μείνετε ικανοποιημένοι!


Κορίνθου και Ερμού! Νέο cafe στο κέντρο της Πάτρας!
patrasevents