Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Πάτρα: 15χρονος ο «παράξενος» ταξιδιώτης της Περιμετρικής

PERIMETRIKH PATRAS PATRATORA
Κοντά σε συγγενικά του πρόσωπα βρίσκεται πλέον ο ανήλικος που χθες το βράδυ,όπως έγραψε πρώτο το patratora.gr, εντοπίστηκε να περπατά στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας στο ρεύμα προς Αθήνα.
Ο 15χρονος που διαμένει με θείους του στην Πάτρα, αποφάσισε άγνωστο όμως ακόμα για ποιο λόγο, να ταξιδέψει με τα πόδια μέχρι την Αθήνα όπου βρίσκονται οι γονείς του για να τους συναντήσει…!
Αργά το βράδυ της Δευτέρας σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, παρελήφθη από το 1ο Αστυνομικό Τμήμα που είχε μεταφερθεί από θείο του.
Οι υπάλληλοι της Ευρείας Παράκαμψης «πάγωσαν» όταν είδαν ένα μικρό αγόρι να περπατά μόνο του στο οδόστρωμα, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος ήταν ορατός.
Αμέσως δόθηκε σήμα σε πλήρωμα οχήματος που πραγματοποιεί περιπολίες κατά μήκος της οδού, το οποίο προσέγγισε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Ελέγχου της Περιμετρικής.
Στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε περιπολικό το οποίο παρέλαβε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας.
Ο «παράξενος» ταξιδιώτης της Περιμετρικής, αργότερα βρέθηκε και πάλι σε οικείο περιβάλλον, αφού από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν συγγενείς του στην Πάτρα.
patratora