Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Βραδιά ραπ, χιπ χοπ μουσικής την παραμονή της Πρωτομαγιάς στην Πάτρα

Βραδιά ραπ, χιπ χοπ μουσικής την παραμονή της Πρωτομαγιάς στην Πάτρα Στο κλαμπ Mods στην Ηφαίστου στις 23.00

Στο κλαμπ Mods στην Ηφαίστου στις 23.00

Την παραμονή της Πρωτομαγιάς, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στο Mods club, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, η ομάδα του Fame n Shame σε συνεργασία με το Mods και το Oink Tattoo θα παρουσιάσουν ζωντανά 4 καλλιτέχνες.
Πρόκειται για τον Gio Melody που γίνεται πολύς ντόρος τελευταία για το album του "Green Sugar", τον Έλληνα ράπερ Slogan, τον 27χρονο ράπερ N.O.E (εnN.O.E.iται), ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αργυρούπολη, στην Αθήνα και ήδη έχει χαρακτηριστεί ως το «next big sound» της ελληνικής hip hop σκηνής και ο Θανάσιμος, ο οποίος ξεκίνησε να γράφει ραπ μουσική το ‘95 και τέσσερα χρόνια αργότερα το ‘99 έφτιαξε το πρώτο του συγκρότημα.
Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ζωντανά μουσικές από τη δισκογραφία τους.
Στο απόλυτο event του τετραμήνου δεν θα λείψει ούτε αυτή τη φορά, το Ice Vodka Challenge (2 αντίπαλοι - 15 σφηνάκια - 1 νικητής κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ μπουκάλι) και τα pistol shots (Νεροπίστολα με ποτά σε σημαδεύουν).
Θα υπάρξει και dj set στα decks συνθέτοντας το ξεχωριστό αυτό ραπ και χιπ χοπ event. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από τη Γερμανία, την Αθήνα, την Καλαμάτα και την Πάτρα!
Είσοδος 7Ε με μπύρα.
*Προπώληση:
-Oink Tattoo Oinktattoo Riga Ferraiou
-Black Rose Patras Black Rose Patras
-Mods Mods Club.
TheBest