Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες

Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες
Τα μέλη του συλλόγου του Α.Σ.Τ.Ο πήγαν εκδρομή στο όρος Ζήρειας της Κορινθίας
Άλλοι παίρνουν τον δρόμο για την θάλασσα αυτή την εποχή.
Τα μέλη όμως του δραστήριου συλλόγου του Α.Σ.Τ.Ο (Αντιηφυχαστικός Σύλλογος Τωρινών Ονειοροπόλων)  αποφάσισαν να πάρουν τα… βουνά και πραγματοποίησαν μία εκδρομή – απόδραση, σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Βόρειας Πελοποννήσου.
Ανέβηκαν στην Φλαμπουρίτσα, στο όρος της Ζήρειας, πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας. Τα μέλη του Πατρινού συλλόγου διέσχισαν το σημείο της Φλαμπουρίτσας περπατώντας το από άκρη σε άκρη, κάνοντας 18, 26 χιλιόμετρα με τα πόδια, σε μία υπέροχη διαδρομή όπου ο περπατητής, μπορεί να γίνει ένα με την φύση.
Η φύση ειδικότερα αυτή την εποχή, την άνοιξη, ανοίγει τους ορίζοντες της μαγείας της, ανάμεσα στα ανθισμένες πλαγιές του βουνού και στο λιβάδι τηςΦλαμπουρίτσας, αλλά και στις χιονισμένες κορυφές της Ζήρειας.   
Οι φωτογραφίες άλλωστε του Θόδωρου Μπιρμπίλη, μέλος του Α.Σ.Τ.Ο που συμμετείχε στην εκδρομή τα λένε όλα. Δεν συμφωνείτε;
(Πηγή φωτογραφιών: tcbart.com).

Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες Πατρινοί "απέδρασαν" στην Φλαμπουρίτσα - Δείτε μαγικές φωτογραφίες
patrasevents