Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Πάτρα: Στις δύο φοιτήτριες… η μία είναι πάντα «δώρο»!

Πάτρα: Στις δύο φοιτήτριες… η μία είναι πάντα «δώρο»!
Το δίδυμο των πανέμορφων κοριτσιών που δρα... με το ραβασάκι
Είναι δύο, αλλά ξαφνικά γίνονται τρεις, ενώ έχουν βάλει στον… ιστό τους ότι τους γυαλίζει και τους μπαίνει στο μάτι.  
Φοιτήτριες που σπουδάζουν στο ΤΕΙ της Πάτρας, μένοντας στην περιοχή του Μπεγουλακίου, ρίχνονται σχεδόν στα… ίσα, στα αρσενικά που  βάζουν στο μάτι και η δράση τους πλέον έχει γίνει γνωστή, καθώς αποτελεί ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στις φοιτητοπαρέες των ΤΕΙ.
Πρόκειται στην ουσία για δύο πανέμορφες κοπέλες, αδέσμευτες, χωρίς ταμπού που αρέσκονται στο να κάνουν σεξ, χωρίς να έχουν προκαταλήψεις, όταν κάποιο αγόρι ή ακόμα και μεγαλύτερος τους αρέσει, γνωρίζοντας να παίρνουν αυτό που θέλουν. Οι δύο φοιτήτριες συχνάζουν στις καφετέριες της περιοχής των ΤΕΙ και εκεί είναι που καταφέρνουν να «ψαρεύουν» τα αγόρια, τραβώντας τους την προσοχή με τον τρόπο τους και αφήνοντας τουςστο τέλος ένα ραβασάκι με το τηλέφωνο τους.
Το τηλέφωνο τους και μία… επιγραφή που αναφέρει: «Μας αρέσει το διπλό και πάμε παντού μαζί». Αυτό που ιντριγκάρει τους αρσενικούς που έχουν μπει στο μάτι των δύο κοριτσιών, πέρα από το… διπλό είναι η διαφορετική ομορφιά που έχει το δίδυμο. Η μία είναι ξανθιά με λευκή επιδερμίδα και παραπέμπει προς την Βόρεια Ευρώπη και η άλλη είναι μελαμψή, «μελαχρινάκι», με μεσογειακή γοητεία.
Δύσκολα είναι λοιπόν για κάποιον να αντισταθεί και να μην πάρει τηλέφωνο. Ακόμα και αν δεν του αρέσουν αυτού του είδους οι ερωτικές καταστάσεις μπαίνει στον πειρασμό. Η πιο όμως ευχάριστη έκπληξη που επιφυλάσσει το δίδυμο για τα αρσενικά που «γουστάρουν», έρχεται όταν έρχονται στο σπίτι όπου διαμένουν.
Εκεί είναι που ξαφνικά πετάγεται από το... πουθενά και μία τρίτη κοπέλα, φίλη τους και συμφοιτήτρια τους, η οποία δεν είναι και τόσο όμορφη όσο οι άλλες δύο, όμως είναι κάτι παραπάνω από δοτική, όπως λένε τα «θύματα».Και έτσι το διπλό, γίνεται τριπλό, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα αγόρια.
Αυτό, πάντως, που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι η παρέα των κοριτσιώνκάνει αυτά που κάνει, χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο και χωρίς να αποσκοπούν κάπου. 
Απλά για να περνάνε καλά, από χόμπι…
patrasevents