Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Η υπαίθρια πορνεία το καλοκαίρι πάει για… μπάνιο! - Διαβάστε που

Ανήλικα κορίτσια αντί να ψάχνουν για κοχύλια στην παραλία, ψάχνουν για «πελάτες»

Η υπαίθρια πορνεία είναι ένα φαινόμενο που έτσι όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα στη ζωή της πόλης, πλέον δυστυχώς δεν ξενίζει και πολλούς.

Ανήλικα κορίτσια από την Ρουμανία ή Ρομά στην καταγωγή εκπορεύονται καθημερινά στους δρόμους της Πάτρας, πηγαίνοντας με ηλικιωμένους για 5 ή 10 ευρώ.
Όμως το να είσαι στην παραλία και να βλέπεις νεαρά κορίτσια  αντί να μαζεύουν κοχύλια στο γιαλό ή να πετάνε πετραδάκια στην θάλασσα, να ψάχνουν για πελάτες που εκείνη την ώρα είτε απολαμβάνουν την θάλασσα, είτε κάνουν ηλιοθεραπεία, όσο να’ ναι αυτό σε σοκάρει.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων των Βραχνείκων ανήλικα κορίτσια που τον χειμώνα συνηθίζουν να κάνουν «πιάτσα» στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στην περιοχή, κατεβαίνουν στην παραλία και ψάχνουν για πελάτες.
Μάλιστα επειδή γνωρίζουν ότι οι ηλικιωμένοι κάνουν μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία σε ορισμένα σημεία, πηγαίνουν εκεί που γνωρίζουν ότι θα τους βρουν. Οι ανήλικες ιερόδουλες πλησιάζουν αυτούς που βλέπουν ότι έχουν πάει μόνοι τους για μπάνιο και τους δελεάζουν με διάφορους τρόπους.
Οι ηλικιωμένοι δεν θέλουν και πολύ για να πειστούν. Λέγεται μάλιστα ότι αρκετοί παππούδες το φετινό καλοκαίρι συνηθίζουν να πηγαίνουν μόνοι τους για μπάνιο στην παραλία, αφήνοντας τις γυναίκες τους σπίτι…