Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εμάς μας αρέσουν οι "Αναιρέσεις", εσάς; - Το Φεστιβάλ του ΝΑΡ έρχεται! (pics)

Εμάς μας αρέσουν οι "Αναιρέσεις", εσάς; - Το Φεστιβάλ του ΝΑΡ έρχεται! (pics)
«Σηκώνουμε τα πανιά κόντρα στους καιρούς!»...
Σας αρέσουν οι… Αναιρέσεις; Όσοι βρέθηκαν πάντως την περασμένη χρονιά, στην Πάτρα, στο ομώνυμο φεστιβάλ που διοργάνωσε η νεολαία της Κουμουνιστικής Απελευθέρωσης, έφυγαν ενθουσιασμένοι από τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες που περιλάμβανε στις δράσεις του.
Εμάς μας αρέσουν οι "Αναιρέσεις", εσάς; - Το Φεστιβάλ του ΝΑΡ έρχεται! (pics)  Οι «Αναιρέσεις» έρχονται και φέτος στην Πάτρα, στον ιδιαίτερο πάντα χώρο του παλαιού Αρσακείου, στην Μαιζώνος, με τους διοργανωτές να βάζουν για ακόμα μία φορά τα δυνατά τους έτσι ώστε να οργανώσουν έναν πολιτιστικό γεγονός, ένα πολιτιστικό δρώμενο που θα μπορεί να σταθεί αντάξια τους καιρούς, συμβάλλοντας αφενός στην ανυπότακτη θεωρία και αφετέρου στον πολιτισμό.
Το μήνυμα του φεστιβάλ θα είναι σύγχρονο, επίκαιρο, όμως καθόλου «βολικό», κόντρα στα ψευτό – πρότυπα της εποχής, ενός συστήματος που δημιουργεί τις δικές του δήθεν πολιτιστικές απομιμήσεις, έχοντας σαν βασικό του στόχο να παράγει φθηνό και λαϊκό πολιτισμό, προσιτό σε όλους.  
Η προσπάθεια του φεστιβάλ αποτελεί συνέχεια του νέου χώρου της λέσχης Αναιρέσεων (Ζαΐμη 69Α). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Ιουνίου, ενώ το καλλιτεχνικό και πολιτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα! Ετοιμαστείτε! Το σύνθημα του φεστιβάλ τα λέει όλα: «Σηκώνουμε τα πανιά κόντρα στους καιρούς!»...

Εμάς μας αρέσουν οι "Αναιρέσεις", εσάς; - Το Φεστιβάλ του ΝΑΡ έρχεται! (pics)
patrasevents