Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Έλενα Στεφανίδου: Το μελαχρινό κορίτσι από το Αίγιο με τη μυστηριώδη ομορφιά (pics)

Έλενα Στεφανίδου: Το μελαχρινό κορίτσι από το Αίγιο με τη μυστηριώδη ομορφιά (pics)
H cheerleader που παραπέμπει σε κάποιο καλοκαίρι της Μεσογείου...
Μεσογειακή ομορφιά. Τόση που πολλές φορές δε μπορεί να χωρέσει σε μία φωτογραφία. 
Η Έλενα Στεφανίδου είναι μία από τις ομορφότερες κοπέλες που ζουν στο Αίγιο,  μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία που συναρπάζει και εύκολα κερδίζει τα βλέμματα του ανδρικού φύλλου.
Η ίδια ειναι από τον Πειραιά, εκεί όπου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει, όμως τα τελευταία χρόνια ζει στο Αίγιο, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την γειτονική πόλη.
Στο Αίγιο, την συναντάει κανείς, σε γνωστά κλαμπ της πόλης, αλλά και στα γήπεδα, σε αγώνες ομάδων. Είναι, άλλωστε, μία από τα μέλη της γυναικείας ομάδας cheerleaders των Estrellas, των κοριτσιών που με τον χορό τους, δίνουν ένα διαφορετικό θέαμα στα παιχνίδια των ομάδων, στα γήπεδα της περιοχής.
Η ίδια έχει στο αίμα της τον χορό και τον λατρεύει και αποτελεί σίγουρα ένα λόγο... σοβαρό για να πάει κανείς είτε στα γήπεδα της περιοχής, είτε στα clubs του Αιγίου. Στον φακό "γράφει".
Έχει, εξάλλου, μία διαφορετική ομορφιά, μία ξεχωριστή γοητεία που παραπέμπει σε κάποιο ελληνικό καλοκαίρι, σε κάποιο νησί του Αιγαίου, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει το μεσογειακό στοιχείο, με μία μυστηριώδη ομορφιά μέσα από ένα βλέμμα και ένα χαμόγελο που σαγηνεύει.
Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο ή ηθοποιός σε μία ταινία που θα είχε να κάνει με τον ήλιο, τις παραλίες και το καλοκαίρι της μεσογείου, όμως για την ώρα την ομορφιά της την αναδεικνύει με τον φωτογραφικό του φακό ο Γιάννης Σαρηγιάννης.
Απολαύστε την λοιπόν…


Έλενα Στεφανίδου: Το μελαχρινό κορίτσι από το Αίγιο με τη μυστηριώδη ομορφιά (pics) Έλενα Στεφανίδου: Το μελαχρινό κορίτσι από το Αίγιο με τη μυστηριώδη ομορφιά (pics) Έλενα Στεφανίδου: Το μελαχρινό κορίτσι από το Αίγιο με τη μυστηριώδη ομορφιά (pics) Έλενα Στεφανίδου: Το μελαχρινό κορίτσι από το Αίγιο με τη μυστηριώδη ομορφιά (pics)
Patrasevents