Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

O Πατρινός Mr. Internet!

O Πατρινός Mr. Internet!

Δημιούργησε μια "περιπέτεια" που έχει μεγάλη επιτυχία!
O Πατρινός Mr. Internet!Ο Φάνης Τσέλης είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και να προχωρήσει σε καινοτομίες που λίγοι άνθρωποι τολμούν.

Τον γνωρίσαμε από το Lennon Eco Gastrobarπου μαζί με τους δύο συνεργάτες του, έφτιαξαν έναν χώρο που προσφέρεται από το πρωί μέχρι το βράδυ και που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποιος παρόμοιος χώρος με την έννοια του ότι σερβίρουν σε ένα πιάτο, παραπάνω από μία γεύσεις, χρησιμοποιούν τοπικά προϊόντα κατά 90% στην κουζίνα τους, ενώ ο τρόπος σερβιρίσματος υπακούει στην όλη νοοτροπίας τους, που έχει να κάνει με την οικολογία και τα ανακυκλώσιμα προϊόντα.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Πρόσφατα μάθαμε και για την άλλη του, ασχολία…

O Πατρινός Mr. Internet!

Με περισσότερα από 5.000 domains να έχουν περάσει από τα χέρια του...

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο τον αποκαλέσαμε «Mr. Internet» και εξηγούμε.

Ο Φάνης δημιούργησε μια «επιχείρηση» που έχει να κάνει με τον κόσμο των πωλήσεων, του τομέα, που ο μάστερ του είδους Rick Latona, κατά κάποιο τρόπο, εξέλιξε! 

Είναι Domainer! Έχει κάμποσα εκατοντάδες domain (ονόματα για sites) τα οποία κατοχύρωσε και τα διαθέτει κατά αποκλειστικότητα σε μια λίστα αγοραστών, σε μία “invite only” βάση (κάτι σαν μυστική στρογγυλή τράπεζα), στην οποία συμμετέχουν λιγότεροι από 10 Έλληνες.

Επειδή όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται κάπως κινέζικα, πρέπει να σας πούμε πως υπάρχει μια μεγάλη μερίδα αναγνωστών που ενδιαφέρεται να αναπτύξει τα δικά της ονόματα ή να ασχοληθεί με την παραγωγή εισοδήματος μέσω των ιδιοτήτων του ιστού.

Δεν πρόκειται ακριβώς για μεσίτη… Η δραστηριότητα του είναι η κατοχύρωση και οι πωλήσεις. Αυτός είναι ο domainer.
Πουλάει ένα site για έναν "νέο" πελάτη και «περπατάει» τους αγοραστές και πωλητές σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Μια ιδιαίτερη δουλειά που μπορεί να διαφέρει από τις μέχρι σήμερα παραδοσιακές ασχολίες των περισσοτέρων.
Θα λέγαμε πως ο Φάνης, είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για τους νέους της εποχής, που κατά μεγάλη πλειοψηφία τους, ζουν στην ανεργία.

Η τεχνολογία εξελίσσεται και μας περιμένει να την ανακαλύψουμε…
Τι λέτε;

O Πατρινός Mr. Internet!

Κάποια από τα domains "πίσω" από τα οποία είναι ο Φάνης...

Cappuccino.gr, Hamburger.gr , folegandroshotels.gr, serifoshotels.gr, patrashotels.gr, ithakihotels.gr, skitickets.gr, theatertickets.gr, movietickets.gr, Bagshop.gr, Lifenet.gr, Mediaday.gr, Onlinegaming.gr, E-stream.gr, Pizzadelivery.gr, Airparking.gr, Croissants.gr, Elafonisoshotels.gr και πολλά ακόμα...