Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Σήμερα θα πάμε Dose γιατί έχουν απογευματινό "ξεφάντωμα"!

Στις 5 του Απρίλη θα πάμε Dose γιατί έχουν απογευματινό "ξεφάντωμα"!
Dj Αngelo & Dimitris Galanos!
O Angelo & o Dimitris Galanos είναι το «δίδυμο» που συνθέτει τον ιδανικό προορισμό της διασκέδασης μας το απόγευμα της Κυριακής 5 Απριλίου!
Τα πάντα είναι έτοιμα στο Dose για ένα αξέχαστο party από το οποίο δε πρέπει να λείψει κανείς!
Σταθερό σημείο αναφοράς τo Dose τις ηλιόλουστες ημέρες που σε κρατά σε εγρήγορση και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο οποιοδήποτε party.
Δίχως να φθείρεται από τη ρουτίνα του residency μας καλεί να περάσουμε όμορφα την Κυριακή το απόγευμα!
Ώρα έναρξης: 18:00!

Λίγα λόγια για τον Dj Angelo (βιογραφικό)...

O Dj Angelo ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία μόλις 16 χρονών μιξάροντας τα πρώτα του βινύλια. Είχε ήδη καταλάβει, ότι η House είναι η μουσική του και η αγάπη του προς αυτή, τον καθιστά σήμερα σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα , στην Ελλάδα και όχι μόνο, με guest εμφανίσεις & residencies στα μεγαλύτερα dance stages & clubs της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη Νότια Αφρική παίζοντας μουσική στα πιο διάσημα venues της Pretoria και του Johannesburg . ‘Έχει εμφανιστεί σε ένα από τα κορυφαία club της House σκηνής, στο Djoon στο Παρίσι, καθώς επίσης στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.
Ο Dj Angelo μαζί με την ομάδα του, την Global Fantasy, συνεργάζονται αποκλειστικά με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη παγκόσμια House σκηνή, τον Black Coffee, Nο 1 dj και παραγωγός στη Νότια Αφρική, με τον Ζepherin Saint της Τribe από το Λονδίνο, τον ξεχωριστό Afro/Deep House Dj και παραγωγό Μanoo και με τον ταλαντούχο και πλέον καταξιωμένο Culoe De Song.
O Dj Angelo έχει εμφανιστεί δίπλα στους Boddhi Satva (Offering), Djeff Afrozila (Kazukuta), Franck Roger (RealTone), Αlex Finkin (FR) & Jose Marquez (L.A) σε events της ομάδας του καθώςεπίσης δίπλα στους Αμερικανούς Τimmy Regisford & Quentin Harris.
Την χειμερινή περίοδο του 2012/13 ο Dj Angelo συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, στο Mamacas στην Αθήνα και κάθε Κυριακή με τα Sunday Showers parties στο Reception 77 στο Κολωνάκι, δουλεύοντας παράλληλα τις μουσικές του παραγωγές. Τον Μάρτιο θα επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για εμφανίσεις στο WMC του Μiami, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη.

Στις 5 του Απρίλη θα πάμε Dose γιατί έχουν απογευματινό "ξεφάντωμα"!

Στις 5 του Απρίλη θα πάμε Dose γιατί έχουν απογευματινό "ξεφάντωμα"!
patrasevents