Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Πάτρα:Η γλυκιά και σέξι «Λολίτα» που κάνει τους άνδρες δικούς της!

Η γλυκιά και σέξι «Λολίτα» που κάνει τους άνδρες δικούς της!
Η μαθήτρια που πήγε με τον σύζυγο της καθηγήτριας της, έτσι για... γούστο
Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια για την 17χρονη μαθήτρια εκεί στο σχολείο της, σε περιοχή έξω από την Πάτρα.
Η κοπέλα είναι πεντάμορφη και με την ομορφιά της μαγνητίζει τους άνδρες, ακόμα και αυτούς που της ρίχνουν ορισμένα χρονάκια. 

Η ίδια από ότι φαίνεται το ξέρει και αφενός τους μεταχειρίζεται όπως θέλει,πετώντας τους ύστερα στο καλάθι των αχρήστων και αφετέρου ορισμένους  τους ερωτεύεται. 

Σε κάθε περίπτωση δεν παύει να είναι μία κακομαθημένη «Λολίτα» που γνωρίζει τον πανικό που προκαλεί στο αντίθετο φύλο, κάτι που εκμεταλλεύεται αναλόγως.
Τελευταίο της κατόρθωμα η τριήμερο εκδρομή που είχε πάει με το σχολείο της. Η καθηγήτρια που τους συνόδευε, την οποία η γλυκιά μας και σέξι μαθητριούλα, είχε βάλει στο μάτι για τους δικούς της λόγους, έκανε το λάθος να φέρει μαζί της τον άνδρα της. 

Η "Λολίτα" μέσα λίγες ώρες κατάφερε να τον τυλίξει, βάζοντας τον στο κρεβάτι της και περνώντας μαζί του την νύχτα. Η γυναίκα του, όμως, τους πήρε χαμπάρι. 

Όμως ο σύζυγος της καθηγήτριας δεν είναι η μοναδική της κατάκτηση.Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες η πανέμορφη μαθήτρια βρίσκεται που και που με έναν από τους φίλους του μπαμπά της. 

Στο φροντιστήριο της δε, έχοντας ερωτευθεί έναν από τους καθηγητές της, ήταν τέτοια τα καμώματα της που έκανε για να τον κατακτήσει, που η διεύθυνση αναγκάστηκε να την διώξει από τα μαθήματα.
Γιατί είπαμε ότι βάζει στο μάτι της, το κατακτά και δεν κάνει με τίποτα πίσω αν δεν γίνει το γινάτι της. Όσο για τα αγόρια της ηλικίας της;
Αυτά τρελαίνονται μαζί της, όμως αυτή ούτε που τους δίνει σημασία... Είναι ανώριμα όπως λέει.
 patrasevents