Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Παπανδρέου: Ούτε selfie δεν ήθελαν να βγουν μαζί μου, αισθανόμουν σαν λεπρός

Γ.Παπανδρέου: Ούτε selfie δεν ήθελαν να βγουν μαζί μου, αισθανόμουν σαν λεπρός Mίλησε με ... ιατρικούς όρους για την πολιτική

Ήταν το θέμα του συνεδρίου; Ίσως, καθώς ο τίτλος ήταν: “Πώς να τραβήξεις την προσοχή ενός Πρωθυπουργού σε ένα πρόβλημα δημόσιας Υγείας, όπως η Ηπατίτιδα C” και έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε με... ιατρικούς όρους για την πολιτική.
Αναφέρθηκε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο για τη στάση των Ευρωπαίων ηγετών απέναντί του και απέναντι στην Ελλάδα λέγοντας πως δεν τον πλησίαζαν καν για να “μην κολλήσουν τον ιό της Ελλάδας”.
Αν και υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του με τους ηγέτες της Ε.Ε. o κ. Παπανδρέου ήθελε μάλλον να μεταφέρει το κλίμα στο παρασκήνιο και ανέφερε χαρακτηριστικά πως στις πρώτες συναντήσεις με τα ηγετικά στελέχη της ΕΕ αισθανόταν σαν να ήταν “λεπρός” καθώς “κανείς δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί μου, ούτε καν για μία selfie”.
Είπε μάλιστα ότι τον καιρό εκείνο η Ελλάδα ήταν στιγματισμένη...Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου ήταν η κίνηση Ντράγκι που έβαλε ένα τέλος στη... μετάδοση του ιού στην ευρωζώνη...
newsit.gr