Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Καταγγελία για διακοπή ρεύματος σε άνεργο με εννέα παιδιά


Nick Paleologos / SOOC

Την διακοπή ρεύματος σε άνεργο πολύτεκνο με 9 παιδιά από τον Αμπελώνα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΝΛ), τονίζοντας ότι λόγω της παρατεταμένης ανεργίας, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πόσο μάλλον να πληρώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και ζητά την επανασύνδεσή του.  

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΚΝΛ αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διατυμπάνιζε παλιότερα ότι κανένα σπίτι βιοπαλαιστή δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Σήμερα όμως προχωρά σε διακοπές ρεύματος, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σε φτωχούς ανθρώπους και όχι σε μπαταχτσήδες, ενώ για τις μεγάλες βιομηχανίες μείωσε δραστικά την τιμή της κιλοβατώρας.   
Συγκεκριμένα το ΕΚΝΛ, καταγγέλλει την διακοπή του ρεύματος σε άνεργο πολύτεκνο με 9 παιδιά στον Αμπελώνα, ο οποίος, πολύ καιρό άνεργος τώρα, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πολύ δε περισσότερο να πληρώσει λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.   
Το ΕΚΝΛ, αξιώνει την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στον συγκεκριμένο πολύτεκνο άνεργο και σε κάθε οικογένεια ανέργου ή βιοπαλαιστή που δεν μπορεί να πληρώσει, είτε λόγω ανεργίας, είτε γιατί μειώθηκε δραστικά το εισόδημά του. Να μην γίνεται καμία διακοπή σε τέτοιες περιπτώσεις και να μειωθεί άμεσα το τιμολόγιο της ΔΕΗ κατά 50% σε άνεργους, απλήρωτους, χαμηλόμισθούς, χαμηλοσυνταξιούχους». 

Πηγή: www.lifo.gr