Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Θρήνος στην Πάτρα- Έσβησε ο Τάκης Μπολοβής, σπουδαστής στο ΤΕΙ- Ήταν στρατευμένος στην αντικαπιταλιστική αριστερά



Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μπολοβής, σπουδαστής στο ΤΕΙ της Πάτρας σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του.
Ο Τάκης Μπολοβής ήταν μέλος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Ο Τάκης σπούδασε στο ΤΕΙ Πάτρας, έδωσε από την πρώτη γραμμή την μάχη του φοιτητικού κινήματος του 06-07 και στρατεύτηκε στην υπόθεση μιας άλλης κοινωνίας μέσα από τις γραμμές της νεολαίας ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Ο Τάκης χαρακτηριζόταν απο το ειλικρινές του πάθος για μια αξιοβίωτη ζωή, χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

"Η σκέψη μας αυτές τις στιγμές δε φεύγει από τους δικούς του ανθρώπους. Μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χαμόγελο - ότι δηλαδή αγαπούσε και ο ίδιος- είναι το μόνο αντίδοτο για αυτές τις ώρες.
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συντρόφου Τάκη Μπολοβή που έφυγε εντελώς απρόσμενα και άδικα" αναφέρει σε ανακοίνωσή της και η Αριστερή Συσπείρωση.
Ο Τάκης στρατευμένος στην αντικαπιταλιστική αριστερά και στο κίνημα, μέσα από τις γραμμές της «νεολαία Κομουνιστική Απελευθέρωση» έδωσε το παρών σε όλες τις μάχες για μια άλλη κοινωνία.
Σπούδασε στο ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ και έδωσε από την Πρώτη Γραμμή τις μάχες του Φοιτητικού Κινήματος του 2006-2007.
Σαν Αριστερή Συσπείρωση εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Οικογένειά του και στους Συντρόφους του."
Αριστερή Συσπείρωση.
ΠΗΓΗ thebest.gr