Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Όταν ο ήλιος "κεντάει" και γίνεται "χρυσός" στον ουρανό της Πάτρας (pics)

Όταν ο ήλιος "κεντάει" και γίνεται "χρυσός" στον ουρανό της Πάτρας (pics)
Λίγο πριν βυθιστεί στη θάλασσα και στα βουνά...
Κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας χαζεύεις και μένεις έκθαμβος μπροστά σε αυτή την ομορφιά.
Μπορεί οι ξένοι να γνωρίζουν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και να έρχονται στην χώρα μας μόνο και μόνο για να το θαυμάσουν, όμως αν η Πάτρα, είχε «εξαγάγει» το δικό της ηλιοβασίλεμα στο εξωτερικό και έκανε την σχετική διαφήμιση, τότε η πόλη θα είχε βρει ένα από τα βασικότερα τουριστικά «προϊόντα» της.
Γιατί στο μοναδικό που υστερεί το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας σε σύγκριση με το περίφημο της Σαντορίνης είναι στο… marketing. Κατά τα άλλα, όταν ο ήλιος βασιλεύει στην Πάτρα, το δείλι «κεντάει» ανάμεσα στα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, αναμειγνύοντας το πορτοκάλι με το γαλάζιο, καθώς βυθίζεται πίσω από τα βουνά.
Από όπου και να το κοιτάξεις, το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας μαγεύει. Από όποια οπτική γωνία, από όποια μεριά. Και το ερώτημα είναι ένα: Πίσω από μία τέτοια ομορφιά τι μπορεί να κρύβεται;
Η πηγή της αγάπης, η πηγή της ζωής; Ίσως…

Όταν ο ήλιος "κεντάει" και γίνεται "χρυσός" στον ουρανό της Πάτρας (pics) Όταν ο ήλιος "κεντάει" και γίνεται "χρυσός" στον ουρανό της Πάτρας (pics) Όταν ο ήλιος "κεντάει" και γίνεται "χρυσός" στον ουρανό της Πάτρας (pics) Όταν ο ήλιος "κεντάει" και γίνεται "χρυσός" στον ουρανό της Πάτρας (pics)
patrasevents