Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!
Zόμπι; Ζωγράφος; Μακιγιέρ ή Καλλιτέχνης;
Όταν “πρόσεξα” την όμορφη Ηλιάννα, ομολογουμένως τρόμαξα λίγο.
Γιατί; Σκέφτηκα λοιπόν τι είναι αυτό το οποίο μπορεί να οδηγήσει ένα νέο κορίτσι στις μεταμορφώσεις. Πραγματικές μεταμορφώσεις!
Από νέα, γίνεται μια γλυκιά γιαγιούλα, από θνητή... ζόμπι και cartoon.
Tι δε πάει καλά με αυτό το κορίτσι; Ρητορικό είναι το ερώτημα αφού όλα πάνε πρίμα. Πρόσφατα άνοιξε το δικό της κανάλι στο youtube που μας δείχνει πολλά ενδιαφέροντα make up ενώ αν και έχει όνειρα είναι προσγειωμένη και απολαμβάνει αυτό που κάνει.
Είναι η Πατρινή Ηλιάννα Βαλσμάκη και συστήνεται στο κοινό όλης της Ελλάδας...

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!
P.E. Ποια είναι η Ηλιάννα Βαλσαμάκη; Είναι ζόμπι; Ζωγράφος; Μακιγιέρ ή Καλλιτέχνης; Πως θα συστηνόσουν;
Η.Β. “Είμαι ένας απλός άνθρωπος που θαυμάζει όλα τα είδη και μορφές τέχνης, αγαπάει την τέχνη και έχει φιλοδοξίες στο κομμάτι του μακιγιάζ και σίγουρα στην προηγούμενη ζωή ήμουν ζόμπι (χαχα).”
P.E. Πως ξεκίνησες το face painting- make up;
H.B. "Όταν ήμουν 15 χρονών και άρχισα να χειρίζομαι το ίντερνετ κατάλαβα πόσα πράγματα μπορείς να ανακαλύψεις πέρα από αυτό που φαντάζεσαι.
Ότι είχα ξεκινήσει να βάφομαι στην εφηβεία μου και ψαχνόμουν ώσπου βρήκα στο youtube μια κοπέλα από το εξωτερικό να εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε ένα ωραίο καθημερινό μακιγιάζ.
Πέρα από αυτό, έκανε και εξαιρετικές μεταμορφώσεις. Την παρακολουθούσα για ώρες την θαύμαζα και ήθελα να δω αν μπορώ και εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου κανάλι στο youtube και να φτιάχνω πλέον δικές μου δουλειές.

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!

"Το Πατρινό Καρναβάλι με εκφράζει"

P.E. Η δική σου η δουλειά ίσως είχε περισσότερες προοπτικές σε κάποια χώρα του εξωτερικού όπου για παράδειγμα το μακιγιάζ θα ήταν πιο απαιτητικό. Έχεις σκεφτεί να φύγεις από την Ελλάδα;
Η.Β. “Δεν το έχω σκεφτεί. Μου αρέσει η χώρα μου όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση. Εδώ είναι η οικογένεια μου, το στήριγμά μου.Πολλοί μου λένε γιατί δεν πας στην Αμερική και τους εξηγώ ότι στα λόγια ακούγεται όντως πολύ ωραίο αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Αν λοιπόν πήγαινα θα ήταν για ένα μικρό χρονικό διάστημα.”
P.E. Το Πατρινό καρναβάλι να φανταστώ πως είναι «πηγή έμπνευσης» για σένα;
Η.Β. “Η αλήθεια είναι ότι με εκφράζει. Υπάρχουν αυτές οι 3 μέρες του καρναβαλιού που νιώθω ελεύθερη να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και να κυκλοφορώ δημόσια.” 

Zombie (κόμικ) μακιγιάζ - Ηλιάννα Βαλσαμάκη

Τι καλλυντικά πρέπει να διαλέγουμε

P.E. Κάτι που θα ήθελαν να ξέρουν όλες οι γυναίκες είναι αν η τιμή των προϊόντων εξαρτάται από την ποιότητα. Πρέπει να επιλέγουν ακριβά καλλυντικά;
Η.Β. "Σαφώς το καλό είναι και ακριβό αλλά δεν ισχύει πάντα. Παίζει ρόλο τι ανάγκες έχει μια γυναίκα. Αν για παράδειγμα έχει κάποιο πρόβλημα με την επιδερμίδα του προσώπου της και πρέπει να χρησιμοποιήσει μια ακριβή κρέμα που θα την βοηθήσει τότε, ναι να μην το σκεφτεί! Μην κολλάμε σε μάρκες και στο “φαίνεσθαι”. Όλες οι εταιρείες φτηνές η ακριβές φημίζονται και για καλά και φτηνά προϊόντα, οπότε καλύτερα πρώτα να γίνεται μια έρευνα αγοράς.”

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!

Πώς να μεταμορφωθείτε από νέος/α σε ηλικιωμένο/η (μακιγιάζ) - Ηλιάννα Βαλσαμάκη

"Τα κορίτσια στην εφηβεία δεν πρέπει να βιάζονται"

P.E. Από ποια ηλικία πιστεύεις θα ήταν «Normal» να βάφεται μια κοπέλα και πως οι έφηβες;
H.B. “Μια καλή ηλικία θα ήταν στα 17 και πάλι όχι υπερβολές! Ανάλαφρα μακιγιάζ. Για τα κορίτσια στην εφηβεία λοιπόν η συμβουλή μου είναι επειδή περνάνε σε ένα μεταβατικό στάδιο και θέλουν να νιώσουν πιο ελκυστικές και μεγάλες είναι να μην βιάζονται. Καθ όλη τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων, δεν θυμάμαι να είχα πάει πάνω από 3 φορές βαμμένη.”
P.E. Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο;
H.B. “Να είμαι υγιείς και τυχερή για να καταφέρω να περάσω στον κόσμο κάποια μηνύματα.”

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!

Οι καλύτερες μεταμφιέσεις όλων των εποχών...

P.E. Μπορείς να μας παρουσιάσεις ένα top 10 με τις καλύτερες μεταμφιέσεις όλων των εποχών κατά την γνώμη σου;
H.B.
1. makeup artist : John began Heath Ledger’s Joker
2. makeup artist : Greg Cannom Mrs. Doubtfire,The Curious Case of Benjamin Button έχει κάνει και το Dracula του Francis Ford Coppola’s
3. makeup artist : Lee Grimes Monster Charlize Theron.
4. makeup artist : Jack Pierce He create the makeup designs for classic Universal Pictures films “Frankenstein,” “The Wolf Man” and “Dracula.”
5. makeup artist : Chris Walas Ηorror movie “The Fly”
6. makeup artist : Richard Taylor Τhe Lord of the Rings
7. makeup artist : Stan Winston Edward Scissorhands - Terminator 2
8. make up artist : Richard Emerson The Exorcist was an American special make-up effects artist, (nicknamed "The Godfather of Make-Up") June 26, 1922 – July 30, 2014
9. makeup artist : Kevin Yagher In the first sequel
10. makeup artist : Gregory Nicotero Day of the Dead (1985), Predators, TV series The Walking Dead.

Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!Όταν η Πατρινή Ηλιάννα βάφεται... γίνεται θέμα συζήτησης στο facebook!
patrasevents