Σάββατο 25 Απριλίου 2015

O Πατρινός παραγωγός που μας έκανε περήφανους σε διαγωνισμό για το "καλύτερο remix"!

O Πατρινός παραγωγός που μας έκανε περήφανους σε διαγωνισμό για το "καλύτερο remix"!
Ο Γιάννης Στεργιόπουλος είναι «πίσω» από το brand “Arrow”!
Από την Πάτρα και μόλις 24 ετών κατάφερε να συζητηθεί πρόσφατα, αφού μαζί με τον Θοδωρή Δούκα (Cynda) κέρδισαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Wavo, την δεύτερη θέση.
Ξεκίνησε 17 χρονών και μέσα σε δύο χρόνια έχει υπογράψει σε μεγάλα labels, καθώς και official remixes. Μέλος της panic records (plastic music) ασχολείται με την μουσική με πολύ πάθος.
Λίγο πριν ξεκινήσει να προετοιμάζεται για το Helios Festival και την Dreamland, μιλήσαμε για την διάκρισή του με το remix των Sick Individuals για το «Lost & Found» και όχι μόνο.
Ο John Stergiopoulos ή Arrow, μας έκανε περήφανους με τη δουλειά τους και έπεται και συνέχεια…

O Πατρινός παραγωγός που μας έκανε περήφανους σε διαγωνισμό για το "καλύτερο remix"!
P.E. Αν και πολύ νέος στον χώρο, τουλάχιστον ηλικιακά, έχεις κάνει αρκετά πράγματα. Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί σταθμοί στην πορεία σου μέχρι σήμερα;
John. “Θεωρώ πως μέσα στον λίγο χρόνο που ασχολούμαι επαγγελματικά, έχω κάνει πολλά όπως το να συνεργαστώ με γνωστούς και αξιόλογους ανθρώπους όπως Kevin Sunray, Consoul Trainin, Playmen και τους The mode…
Σίγουρα στα «πολύ σημαντικά» για εμένα ήταν και το να κερδίσω τον διαγωνισμό της revealed recordings (που για όσους ξέρουν ανήκει στον Νο1 dj στον κόσμο hardwell) σε παγκόσμιο επίπεδο και να βρεθώ στην 2η θέση μαζί με τον Θοδωρή Δούκα (cynda) θεωρώ πως ήταν πολύ σημαντικό, καθώς ήμασταν οι μονοί Έλληνες που πήραμε μέρος ανάμεσα σε πολλά remixes.”
P.E. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική και τι σε ώθησε να το δεις πιο “σοβαρά”; Ήσουν ένας από τους λίγους Έλληνες που ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλούς παραγωγούς και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Πες μας λίγα για τον διαγωνισμό.
John. “Ασχολούμαι από τα 17 μου σε πιο επαγγελματικό επίπεδο αλλά το μικρόβιο της μουσικής υπήρχε πάντα μέσα μου… Δεν θεωρώ πως είχα κάποιο είδωλο που με ώθησε να τα ξεκινήσω όλα αυτά, απλώς μου άρεσε η ιδέα του να γράφω αυτό που αισθάνομαι και να το μοιράζομαι στην συνέχεια.
Ξεχώρισα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι παραγωγοί στην Ελλάδα, απλώς δεν έχουν βοήθεια, γιατί ως γνωστόν είναι ένα πολύ δύσκολος χώρος! Ήταν ένας διαγωνισμός μέσω του WAVO στο κομμάτι Sick Individuals - Lost & Found (Cynda & Arrow Remix) και ο νικητής θα κέρδιζε release σε ένα από τα μεγαλύτερα labels στον κόσμο!
Δυστυχώς βγήκαμε δεύτεροι (μαζί με τον Cynda), αλλά σημασία έχει πως τα ονόματα μας «ακούστηκαν» στο εξωτερικό όπως και της Ελλάδας!”
P.E. Η Ελλάδα έχει καλό επίπεδο στην μουσική παραγωγή;
John. “Θεωρώ πως ναι και φάνηκε και από το αποτέλεσμα... Γνωρίζω αρκετά αξιόλογους παραγωγούς όπως τον Matt Deemer, Digi, Runway, Cynda.”
P.E. Τι καινούργιο ετοιμάζεις;
John. “Ετοιμάζω παρά πολλά, το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω τώρα είναι πως ετοιμάζω το επίσημο anthem για ένα festival στην Κέρκυρα που διοργανώνεται από Ολλανδούς σε συνεργασία με τους Τhe mode!”

Μatt Deemer – Arrow – Playmen - Digi

O Πατρινός παραγωγός που μας έκανε περήφανους σε διαγωνισμό για το "καλύτερο remix"!
patrasevents