Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Πάτρα: Το πρώτο ντοκιμαντέρ για τη House φτιάχνεται ΕΔΩ – Μιλούν γνωστοί παραγωγοί και djs – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Dousk

Trailer από τη συνέντευξη του Dousk

Το πρώτο ντοκιμαντέρ για την House μουσική στην Ελλάδα δημιουργεί αυτή την περίοδο μια ομάδα νέων ανθρώπων από την Πάτρα. Οι συντελεστές της Kinky Basement Productions δουλεύουν πυρετωδώς για το Feel Your HeartBeat: The Film, έτσι ονομάζεται το ντοκιμαντέρ τους, και μάλιστα πριν λίγες ημέρες παρουσίασαν, όπως πληροφορείται το thebest.gr, ένα trailer αρκετά εντυπωσιακό που παρουσιάζει σκηνές από τη συνέντευξη του γνωστού Dj και παραγωγού Dousk.
Το νέο trailer για το ντοκιμαντέρ Feel Your Heartbeat παρουσίασε πριν λίγες ημέρες η ομάδα παραγωγής, Kinky Basement Productions. Ένα trailer αρκετά εντυπωσιακό που παρουσιάζει σκηνές από τη συνέντευξη του γνωστού Dj και παραγωγού Dousk. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Περικλής Παπανδρεόπουλος.
Το Feel Your Heartbeat αποτελεί ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη House μουσική στην Ελλάδα σε όλο της το φάσμα. Τα μεγαλύτερα ονόματα της House μουσικής σκηνής αποτελούν τους πρωταγωνιστές σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που θα συζητηθεί.
Μουσικοί παραγωγοί, djs, άνθρωποι των media και των δισκογραφικών εταιριών, ιδιοκτήτες clubs και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τη House μουσική στην Ελλάδα από οποιοδήποτε πόστο, δηλώνουν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις μπροστά στην κάμερα του Περικλή Παπανδρεόπουλου και της Kinky Basement Productions.
Μέσα από σκέψεις, εμπειρίες, εικόνες και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών, το Feel Your Heartbeat προσπαθεί να σκιαγραφήσει το τοπίο της House μουσικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές μιας μουσικής σκηνής, που έχει αγαπηθεί από ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού μουσικού κοινού.
Την ομάδα παραγωγής αποτελεί η Kinky Basement Productions, η οποία δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο της House μουσικής σκηνής, έχοντας ως εφόδιο το πάθος για τη μουσική και στόχο τη διοργάνωση πρωτότυπων και πρωτοποριακών μουσικών projects.
Τη σκηνοθεσία, τη λήψη και το μοντάζ έχουν αναλάβει ο Περικλής Παπανδρεόπουλος με την ομάδα του, μεταφέροντας την εμπειρία τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους σε κάθε σημείο του ντοκιμαντέρ. Στην αφήγηση και την επιμέλεια των συνεντεύξεων βρίσκεται ο music supervisor της Kinky Basement Productions, Elis M. Feeling, ο οποίος επικοινωνεί με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο με τους πρωταγωνιστές.
Ως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα και συνεντεύξεις με σπουδαίους παραγωγούς και djs όπως οι Gus & Bonso, Vicky Bania, Sunset Derek και Dousk, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν νέα και συνεντεύξεις από άλλα γνωστά ονόματα του χώρου. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι το ντοκιμαντέρ εξετάζει τη House μουσική σε όλο της το φάσμα, και για αυτό το λόγο συμμετέχουν όχι μόνο djs και μουσικοί παραγωγοί, αλλά και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει το χώρο από άλλο πόστο.
Η ομάδα παραγωγής έχει ήδη ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ. Το Feel Your Heartbeat έχει τη δική του παρουσία στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.feelyourheartbeat.gr, όπου το κοινό ενημερώνεται για την πορεία του ντοκιμαντέρ μέσα από συνεντεύξεις, photo gallery και δελτία τύπου.

Vicky Bania
Sunset Derek
Ποιο είναι όμως το team της Kinky Basement Productions;
Periseye
Ο Περικλής Παπανδρεόπουλος (aka Periseye) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα το 1982. Σπούδασε Η/Υ στο Τ.Ε.Ι.Χαλκίδας και στη συνέχεια ακολούθησε σπουδές στο χώρο της μουσικής και της ηχοληψίας.
Η επαφή με τον χώρο της εικόνας υπήρχε από μικρή ηλικία αλλά επανήλθε μέσω της πτυχιακής του εργασίας στην ηχοληψία. Η εργασία ήταν η παραγωγή ενός music video me DSLR κάμερες υπό την καθοδήγηση του δασκάλου του Φωτεινού Ανδριόπουλου. Έκτοτε ακολουθεί την δικιά του πορεία στο χώρο του digital video, του 3D Animation και της σκηνοθεσίας.
Nikos Mihos
Ο Νίκος Μίχος γεννήθηκε το 1983 στον Πύργο Ηλείας, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Πάτρα για σπουδές και μέχρι σήμερα αποτελεί τον τόπο κατοικίας του. Το πάθος του για τη μουσική ποτέ δεν μπόρεσε να το εκφράσει μέσω κάποιου μουσικού οργάνου, μιας και από πολύ νωρίς τον κέρδισε το ραδιόφωνο.
Έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές πετυχημένες εκπομπές στα FM, το 2007 έκανε το βήμα προς το Διαδίκτυο, συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία του Kinkyradio, όπου είχε τη δική του μεταμεσονύκτια εκπομπή μέχρι και το 2012. Αποτελεί μέλος της Kinky Basement Productions από το 2008, έχοντας αναλάβει το τμήμα Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της ομάδας.
Ο Νίκος Μίχος είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής καθώς και Διπλ. ΜΒΑ, ενώ από το 2011 είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως IT&Marketing Manager σε εταιρίες πληροφορικής, ενώ παράλληλα απασχολείται ως εκπαιδευτικός συνεργάτης σε Ιδιωτικά ΙΕΚ και άλλους φορείς εκπαίδευσης.
Dj Bob Dk
Ο Κώστας Διαμαντόπουλος (a.k.a Bob Dk) ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική τα τελευταία εφτά χρόνια. Αν και μικρός σε ηλικία, έχει ήδη καταφέρει να είναι ένας από τους πιο γνωστούς djs στην πόλη της Πάτρας, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ξεσηκώνει με τη μουσική του την πόλη των Χανίων και του Ρεθύμνου.
Αποτελεί ενεργό μέλος της Kinky Basement Productions και του Kinkyradio, όπου εκτός από το μουσικό μέρος έχει αναλάβει και το event management της ομάδας στο νησί της Κρήτης. Μάλιστα το πρώτο Feel Your Heartbeat: The Party όπου έλαβε μέρος στο Ρέθυμνο έχει τη δική του σφραγίδα, όπως και τα περισσότερα Feel Your Heartbeat.
Συνεργάζεται με μεγάλα μαγαζιά όπως το Sao Beach Bar (Πάτρα) και το Yes Nightlife (Χανιά) ενώ έχει κάνει συνεργασίες με ονόματα όπως Nikos Ganos, Nigma, Nebma, Duomo κτλ. Το επόμενο μεγάλο βήμα και πρόκληση για αυτόν είναι η μουσική παραγωγή και φυσικά το Feel Your Heartbeat.
Elis M. Feeling
O Βαγγέλης Μουρελάτος (a.k.a Εlis M. Feeling) γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1985. Η πρώτη του επαφή με την ηλεκτρονική μουσική έγινε μόλις σε ηλικία 13 χρονών. Έχοντας δημιουργήσει ένα ικανό μουσικό υπόβαθρο (7 χρόνια πιάνο και 2 χρόνια κιθάρα) ξεκίνησε την παραγωγή μουσικών κομματιών στον χώρο της House μουσικής σκηνής.
Έχοντας μέχρι σήμερα πολλά Releases σε δημοφιλή Label του εξωτερικού και πολλά event στο ενεργητικό του (Kinky Basement Productions) θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους Έλληνες Djs/Producers με τις παραγωγές του να υποστηρίζονται από πολλούς μεγάλους DJs και παραγωγούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Επίσης τα τελευταία χρόνια διατηρώντας ένα ραδιοφωνικό show (Are U Feeling House Enough???), το οποίο και φιλοξενείται από πολλά ραδιόφωνα σε Ελλάδα και εξωτερικό (KissFmPatras, RadioDj Xanthi, SafariRadio, Kinkyradio, HouseRadioAthens, RadioMust, StationParticulier), προσπαθεί να διαδώσει τα μουσικά του Vibes σε κάθε γωνιά του πλανήτη.!!!
Nikos Efstathiou
Ο Νίκος Ευσταθίου γεννήθηκε στο Αίγιο και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται στην Πάτρα, ως προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής. Το πάθος του για τη μουσική ήταν φανερό απο πολύ μικρή ηλικία, οπού και παρακολούθησε μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας. Τώρα είναι ραδιοφωνικός παραγώγος του kinkyradio.gr καθώς και DJ/Μουσικός Παραγωγός της Kinky Basement Productions.
Είναι υπεύθυνος για το Graphic Design του ντοκιμαντέρ και γενικότερα της Kinky Basement Productions, προσθέτοντας τις δικές του καλλιτεχνικές πινελιές. Πάθος του είναι η μουσική, τo Photoshop και το Graphic Design, και απώτερος στόχος του είναι η κυκλοφορία του πρώτου του Deep House τραγουδιού.