Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Έργα οδοποιίας σε συνοικίες της Πάτρας - Προκηρύσσονται διαγωνισμοί

Η δημοτική αρχή προχωρά σε έργα οδοποιίας σε συνοικίες της Πάτρας , προκηρύσσοντας τους σχετικούς διαγωνισμούς. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση "υλοποιώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις η Δημοτική Αρχή του Κώστα Πελετίδη, προχωρά ήδη έργα, που αφορούν στις συνοικίες του Δήμου Πατρέων.

Ήδη δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο, αλλά και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.e-patras.gr), προκηρύξεις για έργα οδοποιίας είτε νέα είτε συντηρήσεις.
Τα σημαντικότερα από αυτά, θα εκτελεστούν στο Νότιο Διαμέρισμα και είναι προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ.
Ειδικότερα, προκηρύσσεται ανοικτός δημόσιος διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή -  συντήρηση οδών Νοτίου Διαμερίσματος» και περιλαμβάνει χωματουργικά και τεχνικά έργα, οδοστρωσία και ασφαλτικά.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα και αμέσως μετά την ώρα λήξης της επίδοσής τους, ενώ το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων.
Επίσης, προκηρύσσεται  πρόχειρος μειοδοτικό διαγωνισμός, με σφραγισμένες  προσφορές,  για βελτιώσεις – συντηρήσεις χαλικοστρωμένων οδών στη Δημοτική Ενότητα Ρίου δαπάνης 36.783,15 ευρώ, ενώ προκηρύσσεται και επαναληπτικός, πρόχειρος διαγωνισμός μίσθωση μηχανημάτων για βελτιώσεις και συντηρήσεις χαλικοστρωμένων οδών στη Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας, συνολικού προϋπολογισμού 19.427,85 ευρώ".


patrasevents.gr